Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чип тунинг за jtd (Remap) - записване за смяна на софтуера

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vsd написа:
    Аааа и забравих нещо - знам че разбираш много повече от мен, но твърдението че КПД на двигателя не зависи от управлението му е повече от смешно.
    Ако познаваше формулата за КПД на двигателя нямаше да направиш това изказване никога.Мой съвет е да не правиш изказвания,които не ги разбираш....................

Коментар

Хехе, ами жив и здрав колега.
      FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

никой ли още не е отишъл да даде време на божурище с едно ремапнато Браво, за какво изобщо им правите тунинг, ако ги карате като баби тия дизели.....В тема за чип тунинг 7 страници, в 80% от постовете чета за разход на гориво, а никъде не видях да се обсъждат времена преди, след, божурище, g-tech и т.н. Не знам какво да кажа.....
        ex Fiat Bravo GT

Коментар

ейиии тоя ivo098

ivo098 все гледаш да се бегаш с някой дизелак! :D Трябва да знаеш,че доста колеги правят ремап,зада повишат КПД-то на JTD-тата си/от моя гледна точка,разбира се/,а тва че след това ще те поотупат по-лесно е страничен ефект. Аз като се "чипосам" ще дойда да свърша някоя друга работа и ще ти направя показно !Поздрави
          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
          http://www.keepfighting.ms

Коментар

Re: ейиии тоя ivo098

Jimy написа:
            ivo098 все гледаш да се бегаш с някой дизелак! :D Трябва да знаеш,че доста колеги правят ремап,зада повишат КПД-то на JTD-тата си/от моя гледна точка,разбира се/,а тва че след това ще те поотупат по-лесно е страничен ефект. Аз като се "чипосам" ще дойда да свърша някоя друга работа и ще ти направя показно !Поздрави
            Гледам да се бегам с дизелак, защото много хора са заблудени от моментното ускорение на дизела за има няма 2000 оборота и си мислят че върви много, пусках тема че търся чипанот JTD за да покажа на всички че дизела не е спортна кола, никой не се отзова, след ремапа на няколко колеги в тази тема поканих желаещите на Божурище да ги пуснеме, пак никой не се отзова (имаше по 4-5 колеги с чип вече), а иначе по темите спорят яко, дизела как върви, как бензина няма шанс и каква сила са модерните дизели.....пълни глупости....Иначе аз продадох мойто Браво и вече няма как да направиме тест и да има желаещи (в което силно се съмнявам)
            ex Fiat Bravo GT

Коментар

Колега, не всеки има време да ходи на Божурище. Аз лично си я ремапнах за кеф, а не щото ме интересуват много времената. Ако имаш g-tech, можем да замерим моето някоя вечер. С каква кола си в момента.
              FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

vsd написа:
                Колега, не всеки има време да ходи на Божурище. Аз лично си я ремапнах за кеф, а не щото ме интересуват много времената. Ако имаш g-tech, можем да замерим моето някоя вечер. С каква кола си в момента.
                Ми то кефа е в ускорението, и аз си upgrade-вам колата за кеф и после гледам какъв е ефекта от интервенцията, разлика с преди и т.н....нямам g-tech в момента, затова ходя на божурище, иначе в момента съм с бензинова турбо кола и няма смисъл да се пускаме
                ex Fiat Bravo GT

Коментар

Прав си за кефа от ускорението. Мисълта ми е, че за сега ми е кеф да си я надувам, но не съм имал време да меря. Свободна събота и неделя ще имам чак след около два месеца. Кажи каква ти е колата в момента де, то и да е ясна загубата пак не пречи пък после ще пием по нещо
                  FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

страх ме е че ше ме бият ако кажа тука с какво смених Бравото
                    ex Fiat Bravo GT

Коментар

Почваме те Сеат ?Аааа, видях - това е:

Коментар

ilkor написа:
                        Почваме те Сеат ?Аааа, видях - това е:
                        ex Fiat Bravo GT

Коментар

Dodo 155 написа:
                          ogi28b написа:
                          Благодаря, чудесен отговор!
                          Няма защо Радвам се ако съм бил достатъчно полезен Ето и още малко ...Вчера зареждах отново и както винаги от една и съща бензиностанция, една и съща колонка и до горе (до капачката).Резултата е 7.8/100 :DПреди чипа под 8.5/100 не падаше
                          Колега този разход от 7.8/100 се надявам да ти го дава на градски режим . Ако може пиши колко е на извън градско ако си засичал .
                          .... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!

Коментар

2she написа:
                            няма смисъл да повтарям всичко написано до момента,разликата е голяма,най вече се радвам че го няма гадния бъг между 2700-3000об/мин.ако има колеги които желаят ремап и цената (150лв) ги усройва да ми пишат.може в софия или карлово.
                            Колега аз съм ЗА . Дай малко координати , щото в понеделник заминавам за Италия , ама следващата седмица (седмицата между 19 и 26 май) ще съм на линия и съм сериозен , по принцип ЖТД-то го бях взел за жената , ама смятам да го понабухам до началото на лятото и да си го оставя за хобикар. Чакам отговор. Предварително благодаря!
                            .... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!

Коментар

това е моя скайп-2she може и ЛС. за всички навити на ремап.
                              BRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
                              E46 320D

Коментар

Колеги, няма ли да измислите нещо и за бензинките?
                                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Working...
                                X