vsd написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чип тунинг за jtd (Remap) - записване за смяна на софтуера
Collapse
X
-
никой ли още не е отишъл да даде време на божурище с едно ремапнато Браво, за какво изобщо им правите тунинг, ако ги карате като баби тия дизели.....В тема за чип тунинг 7 страници, в 80% от постовете чета за разход на гориво, а никъде не видях да се обсъждат времена преди, след, божурище, g-tech и т.н. Не знам какво да кажа.....ex Fiat Bravo GT
Коментар
-
ейиии тоя ivo098
ivo098 все гледаш да се бегаш с някой дизелак! :D Трябва да знаеш,че доста колеги правят ремап,зада повишат КПД-то на JTD-тата си/от моя гледна точка,разбира се/,а тва че след това ще те поотупат по-лесно е страничен ефект. Аз като се "чипосам" ще дойда да свърша някоя друга работа и ще ти направя показно !ПоздравиПежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Re: ейиии тоя ivo098
Jimy написа:ivo098 все гледаш да се бегаш с някой дизелак! :D Трябва да знаеш,че доста колеги правят ремап,зада повишат КПД-то на JTD-тата си/от моя гледна точка,разбира се/,а тва че след това ще те поотупат по-лесно е страничен ефект. Аз като се "чипосам" ще дойда да свърша някоя друга работа и ще ти направя показно !Поздравиex Fiat Bravo GT
Коментар
-
vsd написа:Колега, не всеки има време да ходи на Божурище. Аз лично си я ремапнах за кеф, а не щото ме интересуват много времената. Ако имаш g-tech, можем да замерим моето някоя вечер. С каква кола си в момента.ex Fiat Bravo GT
Коментар
-
Dodo 155 написа:ogi28b написа:Благодаря, чудесен отговор!.... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
2she написа:няма смисъл да повтарям всичко написано до момента,разликата е голяма,най вече се радвам че го няма гадния бъг между 2700-3000об/мин.ако има колеги които желаят ремап и цената (150лв) ги усройва да ми пишат.може в софия или карлово..... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар