Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чип тунинг за jtd (Remap) - записване за смяна на софтуера

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Момчета и Blue какво ще кажете да се организираме за сряда или четвъртък след работно време да направим смяната.
    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Съгласен съм за който и да е ден от понеделник нататък, след 19:00 часа, може и по-рано, зависи от мястото на срещата. Изберете точния ден и да действаме.ред.: за да не пускам нов пост - ако и колегата Red Storm няма претенции за деня, тогава vsd остава да уговориш срещата

Коментар

Аз съм готова, когато кажете. :D
        Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
        www.fiat-bg.org/forum

Коментар

OK, писал съм на Петко и ще го чакам да ми каже. Надявам се на Red Storm да му е удобно през седмицата. Ако не ще го измислим за събота и неделя. Предложете къде да се видим.
          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Току-що забелязах нещо на което не бях обърнал внимание. Колегата Red Storm е от Пловдив. Затова нека оставим на него да реши за мястото, ако наистина не е в софия, къде ще му е най-удобно, за да не го разхождаме из града. Предлагам паркингите на Метро-1 или Техномаркет, Околовръстният път в отсечката от Цариградско до Ботевградско шосе, а в града - предлагам улицата зад Булгарплод - в моя квартал - по това време (след 19:00) там почти няма никакви коли, улицата е дълга и права.

Коментар

Според мен около Техномаркет или Метро ще е идеално, особено щом колегата е от Пловдив.
              FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

и аз искам

Коментар

Бройте и мен - Стефан, 0887 617779да го видим Бравока как ще понесе един ъпдейт
                  FIAT Bravo JTD 105 GT 05.1999г.

Коментар

damegruev, stevens
                    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

WELL DONE дето се вика! vsd, очакваме включване с времето и мястото на срещата! Ще ти драсна ЛС за контакта. Снощи "като за последно" я опънах колата за да я запомня как върви. Ще видим след това как ще е. Само не знам - за колегите damegruev и Red Storm - ще трябва да дойдете до София, или пък да се организирате с някоя група например в Пловдив, от алфа-форума, щото тва са си 60-70 лева само за гориво от Сливен до София и наопаки.

Коментар

Мисля че парите не са толкова важни.Само да стане работата.Ако може да кажете поне 1 седмица по рано.

Коментар

Колеги,трогнат съм от това,че взимате впредвид откъде съм и мислите различни варианти за място на срещата.Не е проблем да се измъкна от работа по-рано, за да дойда.Ще се обадя на vsd да се разберем. 0888217818- Матей
                          Octavia RS
                          Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Здравейте колеги. Планирал съм пътуване тази седмица, в тая връзка ще ми е по-удобно да свърша процедурата с Бравока в сряда. Та ако няма желаещи за срвяда, или има но някой реши да отстъпи ред ще съм благодарен.

Коментар

Заповядай вместо мен! Аз нямам ограничение във времето, а ти щом имаш - получаваш предимство. Въпреки това, бих искал да присъствам на първата интервенция.

Коментар

Благодаря! А пък за присъствието, ами надали зависи от мен, пък и да зависеше не виждам проблем

Коментар

Working...
                                X