И все пак чипосаните Браво-та сложиха ли керамичен саединител за да няма това сецване
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чип тунинг за jtd (Remap) - записване за смяна на софтуера
Collapse
X
-
Stefan Hadjov написа:Браво Оги.Точен отговор.Ти вече ставаш специалист по Ремапа.Само ми обясни каква е разликата между чип-тунинг и ремап.Винаги съм се замислял от използването на два различни термина за едно и също нещо.Ще съм доволен да разбера има ли разлика между двете наименования.Fiat Marea JTD 105 09.2000г
Коментар
-
Bane
vgeorgiev написа:Да поиступам и тази тема малко....Интересувам се как се държи ремапнатата кола зината.След като става по-пъргава, не е ли по-трудна за управление ?
Коментар
-
Само да вметна ,че колата ми беше мъртва ( по мойте разбирания щото най слабата която карам е 250 коня и алфата ми беше първия дизел ) След ремапа при Dagi нещата се промениха ,че чак започна да ми харесва как се кара така ,че ако някой ви твърди ,че ремапвана кола е по зле от сток - не е вярно , освен ако този дето мапва не разбира , както се получава с 80 % от маперите тука.Power Under Pressure
Коментар
-
dtvelev написа:Здравейте.Някой може ли да каже,дали може да се направи ремап на Grande Punto 1.4 16V 95кс?Знам само,че не мога да очаквам чудеса.10-15 конски сили,ако се изтискат ще е добре.punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар