Бих искал да си претапицирам таблото със тъмно синя кожа, а пласмасовите места по таблото със светло синьо, като колата, обаче не знам как да го направя някой някакви идеи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам да си претапицирам таблото. Как?
Collapse
X
-
Re: искам да си претапицирам таблото. КАК?
Вероятно първо ще трябва да го свалиш. Което си е доволно сложно. От там по-добре намери тапицер, за да сложи нещо под кожата и да предложи самата материя. В пловдив мисля че имаше един с обява тук...че прави такива неща за коли. В Бизнес раздела.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
-
Според мен не е кой знае каква философия стига да имаш време. Трябва ти полихлоропреново лепило (тип Прома); кожата да не е много дебела защото няма да може всичко да пасне както е било; и съобразителност кои детайли да тапицираш защото някои извивки просто са немислими. Успех в начинанието Yellow_Flash_Colorz_PDT_09Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
Идеално място за моя въпрос барнах си едни джобове за говорители на вратите на пунтиака и сега ги обличам в кожа изкусвена, но имам проблем понеже джобовете са обли накрая ще трябва да се свържи началото и края някак си някакви идей как да не стой грозно тая свръзка? Може би Interceptor знаеш тъй като знаеш с какво се лепи Отворен съм за идейFiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
един приятел се зариби с тази идея и в събота ще ходим до софия ( не си спомням името на фирмата намира се на 4 -ти километър до Италсервиз някъде) да говорим с тапицера и да си избира цветове и.т.н., но грубата сума която му каза беше 2000 лв. за таблото и 3000 лв. за целия салон ... всичко кожа ....Което ме навежда на мисълта че тапицирането на таблото си е адски трудно начинаниеFiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth
Коментар
-
Представи си че трябва да обиколиш буркан с парче плат накрая трябва да се срещнат началото и края да ама там ще остане черта или ще застъпиш единия край или ще го изрежеш много прецизно че почти да не се забелязват крайщатата разбра ли. Късно е за снимки пък и ме е срам, че не са "красота"Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
ААА Вратите където е плата, там искам да го сменя с друг цвят много ме кефи...имаше една снимка в нета където я видях и от там се зарибих....аз самите седалки не ги искам в кожа..много ще ми се поти газягата :DПродавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
http://avtointerior.bg/ето ви сайт , намен ми обявиха цена салон+таван = 1000 лв изкуствена кожа и 2000 за естествена това са груби сметки и са за фиат браво ... дано съм бил полезен ....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар