Има друг моменент. Както всички знаем колите излзиат от завода с леко ограничени възможности. Примерно на 90%от възможностите си. Като се сложи чип двигателя се натоварва на 100%. От там идва покачването на мощността. Като го чипосаш и си го караш нормално, а не като бензинова (на изключвател) нямаш проблеми. Проблема идва когато почнеш да се дърпаш със всеки 2-ри и да му пълниш километража. Напълно нормално явление
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да вдигна мощността на Фиат Брава JTD?
Collapse
X
-
damegruev написа:и каде мога да го сложа?и колко пари еAlfa 33 1.5 '85
Alfa 33 1.6 SW '92
Коментар
-
Kimi_Raikonen написа:Повярвай ми- няма дизелак, който да бие Браво 2.0 HGT 20V на дръпка. :D :D :DA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:nasty написа:Ми намира двигател 1.9 жтд 110 коня и чипосва - чипа дига до 35% - към 30 коня става 140 и си е изпълнил целтаFiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
vsd написа:BO а ти имаш ли представа от къде може да се намери този софтуер от клипчето.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Като се видим, ще те питам за тоя "спортен" филтър дето му викате, иначе май трябва да пипна тук там по мойта кола, за да знам че всичко е наред. Например не съм сигурен че дебитомера ми работи добре, защото кутията за въздушния фиултър се държи на 1 болт, и вероятно смуче боклуци, които цапат дебитомера, и по-лошо - влизат и по-навътре сигурно... И горивен филтър мисля да сменя, заедно с въздуховия, че не е сменян поне от 12К км.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар