Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да вдигна мощността на Фиат Брава JTD?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да вдигна мощността на Фиат Брава JTD?

Здравейте, скоро си купих Fiat Brava 99 1.9 JTD мойе ли да ми кажете как мога да и вдигна мощноста и колко пари ще ми струва? Мерси предварително.Здравейте, колега!Радваме се, че използвате нашия форум и търсите отговори на въпросите, които ви вълнуват около колата.Променихме заглавието на темата, в съответствие с правилата на форума, които ви препоръчваме да прочетете.Модераторски екип на fiat-bg.org

Чип - цени от 200лв нагоре
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Никога няма да проумея, защо ако искаме двигател 150 коня си купуваме кола със 100, пък после как да го разпиля и т.н., което упражнение е много по- скъпо от готовия модел с по- як двигател.Най- лесното е продаваш 100- те коня и си взимаш 147 например, да не кажа че и цените са им сходни, иначе на дизел да се слагат чипове е опасно приключение.
      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

мерси .Kimi_Raikonen само да ти кажа че ми е подарак и аз не сам искал такав.А много добре знам какво да си взема

Коментар

Kimi едино въпросче,аз като искам кола 350-400 коня каква италиянка с 2.0 литров мотор да си купя,щото пък не искам да е с по-голяма кубатура и повече цилиндри
          Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

чипа ще те оправи напълно
            Bravo 1.6 16V

Коментар

Kimi_Raikonen написа:
              Никога няма да проумея, защо ако искаме двигател 150 коня си купуваме кола със 100, пък после как да го разпиля и т.н., което упражнение е много по- скъпо от готовия модел с по- як двигател.Най- лесното е продаваш 100- те коня и си взимаш 147 например, да не кажа че и цените са им сходни, иначе на дизел да се слагат чипове е опасно приключение.
              Да Kimi и аз искам 150 коня дизел Fiat Bravo и ми е интересно с кой двигател е такова браво. И ми е много интересно защо е опасно приключение да се слага "чип" на дизел.
              FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

vsd написа:
                Kimi_Raikonen написа:
                Да Kimi и аз искам 150 коня дизел Fiat Bravo и ми е интересно с кой двигател е такова браво. И ми е много интересно защо е опасно приключение да се слага "чип" на дизел.
                Съмнявам се да има такъв чип, който да вдигне 50 коня от 100...А разхода на нафта после? А? 20/100...А защо непременно дизел? Има и бензинови: 2.0 HGT 20V (182.AD) 10.95 - 07.98 147 к.с 2.0 HGT 20V (182AQ) 07.98 - 10.01 154 к.с

Коментар

Ми намира двигател 1.9 жтд 110 коня и чипосва - чипа дига до 35% - към 30 коня става 140 и си е изпълнил целта Най-удачно ако имаш пари едно от последните стилота дето са си с 150 кончета - тура чипа и е шуми (то и без тва има шумахер едишън на стило ,че и дизел)
                  Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                  Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                  Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Не няма такъв софтуер, който да вдигне 50 коня от 100. На въпроса защо дизел, можеш да видиш линка с разхода от подписа ми. Мисълта ми е че няма браво с по-мощен дизелов двигател, така че ако искаш повече мощност за нисък разход, нямаш кой знае какъв избор. Така че не виждам нищо странно в това да искаш да дигнеш около 30 коня за около 300 лв. Ако бензиновото hgt харчи малко повече от моето браво с кеф ще си го взема, само че разликата в разхода е около 2 пъти. След промяната на софтуера, разхода на jtd няма да ти скочи кой знае колко много, така че новия софтуер е оправдана инвестиция.
                    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Повярвай ми- няма дизелак, който да бие Браво 2.0 HGT 20V на дръпка. :D :D :D

Коментар

хехе, изобщо не става въпрос за това дали ще дръпне hgt или не. Честно казано хич не ми дреме дали след като сложа чип ще е по-бавна или не от hgt. Въпроса е, че колата ще върви повече и няма да харчи много повече. А иначе не бъди толкова сигурен че не може да се намери дизел до 2 литра, който да дръпне bravo hgt. Със сигурност ще се намери такъв, макар и да не е с марка фиат Като сложа чип със удоволствие ще се дръпна с някое hgt, за да видим каква ще е разликата, hgt-то ще бие, но въпроса е с колко много.
                        FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Добре де кажете от къде да ги вземем тея чипове
                          www.CarProfi-BG.com
                          Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                          Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                          Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Kimi_Raikonen написа:
                            vsd написа:
                            Kimi_Raikonen написа:
                            Съмнявам се да има такъв чип, който да вдигне 50 коня от 100...А разхода на нафта после? А? 20/100...А защо непременно дизел? Има и бензинови: 2.0 HGT 20V (182.AD) 10.95 - 07.98 147 к.с 2.0 HGT 20V (182AQ) 07.98 - 10.01 154 к.с
                            От човек който слага чипове знам ,че разхода на нафта падал.. (истина или лъжа аз му вярвам :Р)
                            Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

А каде мига да си слижа ЧИП по вазможнист ж сливенския район?

Коментар

Working...
                              X