Здравейте, скоро си купих Fiat Brava 99 1.9 JTD мойе ли да ми кажете как мога да и вдигна мощноста и колко пари ще ми струва? Мерси предварително.Здравейте, колега!Радваме се, че използвате нашия форум и търсите отговори на въпросите, които ви вълнуват около колата.Променихме заглавието на темата, в съответствие с правилата на форума, които ви препоръчваме да прочетете.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да вдигна мощността на Фиат Брава JTD?
Collapse
X
-
Никога няма да проумея, защо ако искаме двигател 150 коня си купуваме кола със 100, пък после как да го разпиля и т.н., което упражнение е много по- скъпо от готовия модел с по- як двигател.Най- лесното е продаваш 100- те коня и си взимаш 147 например, да не кажа че и цените са им сходни, иначе на дизел да се слагат чипове е опасно приключение.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Kimi_Raikonen написа:Никога няма да проумея, защо ако искаме двигател 150 коня си купуваме кола със 100, пък после как да го разпиля и т.н., което упражнение е много по- скъпо от готовия модел с по- як двигател.Най- лесното е продаваш 100- те коня и си взимаш 147 например, да не кажа че и цените са им сходни, иначе на дизел да се слагат чипове е опасно приключение.
Коментар
-
vsd написа:Kimi_Raikonen написа:Никога няма да проумея, защо ако искаме двигател 150 коня си купуваме кола със 100, пък после как да го разпиля и т.н., което упражнение е много по- скъпо от готовия модел с по- як двигател.Най- лесното е продаваш 100- те коня и си взимаш 147 например, да не кажа че и цените са им сходни, иначе на дизел да се слагат чипове е опасно приключение.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Ми намира двигател 1.9 жтд 110 коня и чипосва - чипа дига до 35% - към 30 коня става 140 и си е изпълнил целта Най-удачно ако имаш пари едно от последните стилота дето са си с 150 кончета - тура чипа и е шуми (то и без тва има шумахер едишън на стило ,че и дизел)Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Не няма такъв софтуер, който да вдигне 50 коня от 100. На въпроса защо дизел, можеш да видиш линка с разхода от подписа ми. Мисълта ми е че няма браво с по-мощен дизелов двигател, така че ако искаш повече мощност за нисък разход, нямаш кой знае какъв избор. Така че не виждам нищо странно в това да искаш да дигнеш около 30 коня за около 300 лв. Ако бензиновото hgt харчи малко повече от моето браво с кеф ще си го взема, само че разликата в разхода е около 2 пъти. След промяната на софтуера, разхода на jtd няма да ти скочи кой знае колко много, така че новия софтуер е оправдана инвестиция.
Коментар
-
хехе, изобщо не става въпрос за това дали ще дръпне hgt или не. Честно казано хич не ми дреме дали след като сложа чип ще е по-бавна или не от hgt. Въпроса е, че колата ще върви повече и няма да харчи много повече. А иначе не бъди толкова сигурен че не може да се намери дизел до 2 литра, който да дръпне bravo hgt. Със сигурност ще се намери такъв, макар и да не е с марка фиат Като сложа чип със удоволствие ще се дръпна с някое hgt, за да видим каква ще е разликата, hgt-то ще бие, но въпроса е с колко много.
Коментар
-
Добре де кажете от къде да ги вземем тея чиповеwww.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Kimi_Raikonen написа:vsd написа:Kimi_Raikonen написа:Никога няма да проумея, защо ако искаме двигател 150 коня си купуваме кола със 100, пък после как да го разпиля и т.н., което упражнение е много по- скъпо от готовия модел с по- як двигател.Най- лесното е продаваш 100- те коня и си взимаш 147 например, да не кажа че и цените са им сходни, иначе на дизел да се слагат чипове е опасно приключение.Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар