Здравейте, колеги, махнах си задната чистачка отдавна и запуших дупката с една гумена тапа, но сега нещо не ме радва много, та искам да ви попитам от къде да си намеря нещо по-симпатично, че тази тапа седи малко гадно и не ме радва...нещо пластмасово, да го силиконирам, от къде мога да си намера
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задна чистачка - OUT
Collapse
X
-
Re: Задна чистачка - OUT
BEX---GT написа:Здравейте, колеги, махнах си задната чистачка отдавна и запуших дупката с една гумена тапа, но сега нещо не ме радва много, та искам да ви попитам от къде да си намеря нещо по-симпатично, че тази тапа седи малко гадно и не ме радва...нещо пластмасово, да го силиконирам, от къде мога да си намера
-
BEX---GT написа:и това е идея, мислих го, но понеже не съм си махнал емблемите от багажника, мисля, че ще стане малко претрупано...ако ги махна, обаче, една червена емблема би седяла супер... :D дайте още някоя идеяFiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Малка камерка! :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
BEX---GT написа:fidy, какво значи капачка от тефлонова пръчка, от къде да си го взема, така ми харесва, както е станало при тебBravo SX 1.6 16V 103hp '98
GPS-5"+iGO Navigation
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар