Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задна чистачка - OUT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Задна чистачка - OUT

Здравейте, колеги, махнах си задната чистачка отдавна и запуших дупката с една гумена тапа, но сега нещо не ме радва много, та искам да ви попитам от къде да си намеря нещо по-симпатично, че тази тапа седи малко гадно и не ме радва...нещо пластмасово, да го силиконирам, от къде мога да си намера
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Re: Задна чистачка - OUT

BEX---GT написа:
    Здравейте, колеги, махнах си задната чистачка отдавна и запуших дупката с една гумена тапа, но сега нещо не ме радва много, та искам да ви попитам от къде да си намеря нещо по-симпатично, че тази тапа седи малко гадно и не ме радва...нещо пластмасово, да го силиконирам, от къде мога да си намера
    намери си някаква кръгла емблема на фиат,мисля че ше стой оригинално :P

Коментар

дааааам!!!

Коментар

и това е идея, мислих го, но понеже не съм си махнал емблемите от багажника, мисля, че ще стане малко претрупано...ако ги махна, обаче, една червена емблема би седяла супер... :D дайте още някоя идея
        e30 forever!

Коментар

Ами дай снимки,че да си го представим е доста абстрактно

Коментар

BEX---GT написа:
            и това е идея, мислих го, но понеже не съм си махнал емблемите от багажника, мисля, че ще стане малко претрупано...ако ги махна, обаче, една червена емблема би седяла супер... :D дайте още някоя идея
            Аре стига глупости! Емблема на стаклото... Ннещо по тапо неможа ли да се сетиш?Напълни го със силикон и му сложи един винил отгоре... някакав надпис или еднопарче черно фолио, но откраи до край за да не се набива на очи.ПС: Защо я махна?!? И без това задното стъкло се цапа адски много!
            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

чистачката си беше много добре но защо си я махнал да те пита човек
              Bravo 1.6 16V

Коментар

ами, надра ми стъклото, крива е и за това, пък и много много го не ползвам, всмисъл, гледам си от там, но често го мия и нямам проблем с мръсотията има една снимка в гаража, ама е малко размазана...
                e30 forever!

Коментар

Малка камерка! :D
                  ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                  // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Executer написа:
                    Малка камерка! :D
                    Да и аз мислих по въпроса за камера за мойто браво.Но за сега съм с една тапа от тефлонова пръчка.Ето как изглежда:
                    Прикачени файлове
                    Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
                    GPS-5"+iGO Navigation

Коментар

:P

Моята също ми надраска стъклото и за това и извадих буксата за да не може да се включва и сега изглежда нещо такова
                      Bravo 1.9 TD 100 h.p.

Коментар

fidy, какво значи капачка от тефлонова пръчка, от къде да си го взема, така ми харесва, както е станало при теб
                        e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
                          fidy, какво значи капачка от тефлонова пръчка, от къде да си го взема, така ми харесва, както е станало при теб
                          Тефлона е много по-здраво от пластмасата.Аз бачкам в цех за пластмасови изделия и намерих изхвърлена една пръчка ф35 дълга около 10 см.Занесох я на стругар да ми я направи точно за дупката да влезе плътно и готово.А дали се продават - идея си нямам и къде.Обаче така изчистена задницата много ма кефи. :P
                          Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
                          GPS-5"+iGO Navigation

Коментар

Working...
                          X