Колеги,Леко майтапя УайтПауъра :D Иначе и аз съм с Пунто ГТ, като за тунинг състоянието му в момента основен принос има УайтПауър.Много голям фен е и прави всичко с огромно желание и ентусиазъм. Винаги помага и е супер честен.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен
Collapse
X
-
Здрасти колега, точно з тия мъркучи иде реч. Пръсна ми се мъркуча дето влиза в инжекцията и тука по Варнанския край не мога да го намеря никъде. Едни пичове го вулканизираха и за сега държи, ама така или иначе си е временна работа. От къде да намеря оригинален или поне дето да пасва, щото не ми се правят измислици от тръби и снадки и колена и т.н.?В наща хубава страна, майката ни се ........!
Коментар
-
Hitreca написа:Здрасти колега, точно з тия мъркучи иде реч. Пръсна ми се мъркуча дето влиза в инжекцията и тука по Варнанския край не мога да го намеря никъде. Едни пичове го вулканизираха и за сега държи, ама така или иначе си е временна работа. От къде да намеря оригинален или поне дето да пасва, щото не ми се правят измислици от тръби и снадки и колена и т.н.?Power Under Pressure
Коментар
-
ми нали ви обясних че аз си ги внесах ) щото във бг такива няма иначе цената е около 100 лева , а защо предприех смяната ммммтова е хубав въпрос първо щото такива водни трудно се намрират оригинални а и цената ще е малко по ефтина ,та реших да изпреваря събитията пък и самко да пише )Power Under Pressure
Коментар
-
След като си подкарах пак ПЦ то за диагностика и се закачух към пунтарата и гледам ,че нещо компа е отчел че му идва прекалено много бустта и след малко размисли си страсти смених екуто , предположенията за заминал мап но след като си направя новите настойки че избегаха малко ще съм сигурен дали е от него или просто съм изтаванил дебитомера и за това забива носътPower Under Pressure
Коментар
-
pumata_dp написа:WhitePower написа:пунтарата е зазимена зимата ще има време за дозавършване и подобрения зимния проект е мега скуирт и претапициране за салона ( ако не се захвана да правя една алфа 145 2.0 16В конверсия от атмосферка на турбо )Power Under Pressure
Коментар
-
kaci написа:DV26 (двубуталния) предполагам И аз мислех да слагам такъв,но в крайна сметка се доверих на Forge и сложих "тихия" DV006. Пунтото много радва.Само не знам аз ли с летните гуми развалих времето или ти с мивката :DPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:kaci написа:DV26 (двубуталния) предполагам И аз мислех да слагам такъв,но в крайна сметка се доверих на Forge и сложих "тихия" DV006. Пунтото много радва.Само не знам аз ли с летните гуми развалих времето или ти с мивката :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар