Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

hf hpe написа:
    мога да ти дам някой лева да те отърва от бош-а
    за боша имам няколко във къщи , само пусто му дебитомери кът във гаража имам поне 5-6 дебитомера а кажи какво ти трябва мога да ти дам ако имам мисля само мапа да ползвам от компа и тоя на атмосферното ако мога да го вържа към мегата иначе то друго освен компа и комутатора на бобината ммм друго не се сещам което ще остане имам един комп и мисла да го изкурбя и да си направя мегата на куплуга ако не ще запазя оригиналната кабелация докато не подкарам мегата напълно и след това ще я разкарам
    Power Under Pressure

Коментар

Няма спиране :D само развитие и развитие, а иначе мегата си е друга работа в прочем защо така често ти се прецакват дебитомерите аз само това не мога да разбера дали има нещо общо с тунинг-а на двигателя? или чип-а?

Коментар

Tuning Mode написа:
        Няма спиране :D само развитие и развитие, а иначе мегата си е друга работа в прочем защо така често ти се прецакват дебитомерите аз само това не мога да разбера дали има нещо общо с тунинг-а на двигателя? или чип-а?
        първия , явно беше заминал още в началотовтория замина защото турбината беше зле и сърчеше ( за това е заминал и първия ) и ми скъса жичката а сега третия , правих едни тестове и бях забравил кутията на филтъра да сложа , а и може би му е дошло времето все пак е втора ръка и така станаха 3 четвърни няма да има щото нов е 700 лева а такива пари няма да дам за дебитомеркато гледам пунтовци със меги ще станем 2 щото и един клинет има същия проблем със дебитомера лошото е че нямам здрав вече за тесване на клиентски коли , до сега тесвах с моя ама и той замина нищо де както ми се вика всяко зло за добро или от Робърт Бош Към Мега Смърт
        Power Under Pressure

Коментар

има едно пунто със сигурност което е на мега но колегата не влиза в форума
          Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire написа:
            има едно пунто със сигурност което е на мега но колегата не влиза в форума
            едно червено правено от драг повер дето ми скъса шушоните знам го добре е направено но със много пара а за мегата притеснения нямам , нали със един френд му мапваме заедно неговата а скоро могат да станат и повече пунтарите със мегите
            Power Under Pressure

Коментар

от днеска съм на 1.2 бара и не си ще гумите през цялата втора , върви като откачено
              Power Under Pressure

Коментар

А какво стана с карето? с дебитомер-а?Да не би да си на Мега вече или не? Как ми се вози в твоита кола да видя за ко иде реч :P

Коментар

като седнеш да я караШ ТИ ТРЯБВА 1 МЕСЕЧЕН КУРС за обучение как се борави с уредите дето ги е сложил вътре.не знам как смогва да ги гледа всичките наведнъж и да кара успоредно с това

Коментар

ти гледаш ли километража постоянно докато караш те са за се хвърля един поглед от време на време за да не стане белята и да излезе най-важния елемент от отвътре а иначе се кара много по лесно от преди само дето волана със 2 ръце че много сее на пътя от ускорението и прибуксуването иначе карето нещо се заклини или е било камък или ебали му мамата сега грам не тропа и не се обажда , а иначе щеше да ми придъни пода със 2 километра иначе имаш едно возене за сега събирам периферията за мегатаиначе богатат смес от деботомера е компесирам със високо наляганена турбината - демек сега си е на 6 както я искам , но на друго пунто дебитомера няма да бачка )само да се оправи времето и очаквйте едно филче със много рев и свистене на гуметата
                    Power Under Pressure

Коментар

да да клипче си е наложимо да плакнем очи :D а относно уредите чак да ми трябва курс :D освен АФР и температура масло не знам какво може да има нестандартно?може би някаф модул за гледане на параметрите на двигателя в реално време? а това за двете раце му вярвам на орлин :P :D возих се в турбо голф 3 230к.с на колелата и си ходеше през платната :D

Коментар

ако ме питате мен някой който кара кола над 200 коня с една ръка си е самоубиец

Коментар

така говориш щото не си карал такова животно , кефа и несравним риска е толкова голям колкото и при скутерите
                          Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                            така говориш щото не си карал такова животно , кефа и несравним риска е толкова голям колкото и при скутерите
                            e верно е не съм карал кола над 200 коня ,но мога да ти кажа че карам и мотор и скутер от доста отдавна знам какъв е риска,имам ги и двете 100 кубика двутактова ямаха и хонда 600сс.кефа от моторите не може да се сраавни дори и с 300 коня кола сигурен съм

Коментар

а и защо си мисля че се опитваш постоянно да ме игнорираш от ГТ сектата,само защото ми е стоково Пунтото ли?споко действам вече по въпроса.бавно но сигурно

Коментар

sonicempire написа:
                                а и защо си мисля че се опитваш постоянно да ме игнорираш от ГТ сектата,само защото ми е стоково Пунтото ли?споко действам вече по въпроса.бавно но сигурно
                                не те игнорирам , нещо си объркал просто си единсвения който познавам със стоково гт , а много хора искат да се бягат със стокови ГТ-та иначе и аз съм карам матори до 600 кубика писта , ми нещата са различни ама и двете ги газиш колкото ти стиска дупето на мотора съм стигал до 200 , на колата малко отогоре , на мене толко ми е търпилото за тебе незнам иначе за риска който споменах :пунтото е малко мека кола от към удари и ако ти се шибнеш или те ударят риска си е като да пднеш със мотор са разбрали ме , днека брат ми ми докара неговото пунто и сега го почвам да го ремонторам него че му е ебал мамата , некаде има спукани турбо пътища
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X