Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ми преди 2 дни ми върнаха фоторо че беше във тайланд със един приятел , ще има клип ако намеря оператор да врътнеедно клипче ама не е кой знае какво само на 0.8 бара е във момента първо да сменя карето и после клипа
    Power Under Pressure

Коментар

вътрешно ли?и аз съм за вътрешно ,оня ден я вдигнах на крик и установих неприятната новина колега можеш ли да ми кажеш откъде да си намеря маслоустойчивото маркуче което излиза от турбината и влиза в картера че е започнало да изпуска.дали е под налягане маслото в него?аз си мислех че ми гори масло а то оттам е пускало по малко
      Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

карето със сигурност не се е предало от силакъде по мощни коли са с такива карета

Коментар

e помогнах му малко , бяха със скъсани маншини като я взем нямаше ядове но явно си е тръгнало и просто му скасих живота със даванеот на сас иначе от проспиид има маркучи за обратно масло и то със пружина за да не се късат
          Power Under Pressure

Коментар

може ли линк ако не те затруднява

Коментар

sonicempire написа:
              може ли линк ако не те затруднява
              http://prospeed.bg/ ще те уча да позваш Google от днеска си имам ултразвукова вана за да си чистя инжекторите ) от вторник сряда ще се заиграя да видя какъв че е ефекта
              Power Under Pressure

Коментар

това да не би да означава че и ние можем да дойдем да я пробваме

Коментар

хаха колега гледам и ти си от младост освен да заформим групова разходка до WhitePower :D (естествено ще си платим )

Коментар

Изчакаите малко щото следващата седмица ще дойде и флуида за чистенето и има 2-3 записани преди вас вече демек по следващата седмица вече ще бачка стенда за чистене със пълна сила
                    Power Under Pressure

Коментар

на линия сме как :D

Коментар

утре си купувам поялник и съм готов
                        Power Under Pressure

Коментар

ем айде де чакаме с нетърпение да видим резултата

Коментар

от днеска чистя инжектори със ултразвук леле само каква чернилка излезе от инжекторите на алфатаза 1 минута течността стана от червена черна
                            Power Under Pressure

Коментар

ихаа а ефекта? ти поради няква конкретна причина ли се здоби с това чудо на техниката за чистене или просто да имаш принципно дори да не се усеща проблем в колата възможно ли е от замърсени дюзи да се намаля мощноста?

Коментар

имам в работата си една 5 литрова ултразвукова ваничка пълна с перхлор и се чудя мога ли да я използвам за същата работа и дали трябва да се подава някакво напрежение на дюзите да отварят и затварят докато са във нея?