2000 близо днеска с леко поддаване на гас буста тръгва около 3500 доволен съм вече навъртях 30 км близо още чади малко ама ще изчисти със времето иначе добре се представя бяхме тази вечер на бояна да пием по кафе
колата вече е на 600 км , напука шушоноте на няколко мерцедеса и БМВ та и то само на0.4 бара имам проблем неще да стъпва на пътя , и инсталирах уредите за малсото и изгорелите газове и АФР то снимки утре иначе нямам никакви проблеми за сега
хах е това да се чува, ся едни 100 000 да му навъртиш и тогава чак евентуално да има смущение :D а относно проблема с липсата на вцепление - возих се в някъв голф 3 с ковани карантии и Т30 турбо на 1.5 бар-а баххх това ходеше по платната наляво надясно
след като имах проблем със плетенето на колата след буст и се чесах п оглавата и ето го проблема разпадна ми се във ръката личат си къде са били пукнатините ехх мамка и скъса ми нервите
днека наказах един двъуврат скъъп мерцеден и един сеат лено ФР колата върви идеално на смешните 0.8 бара чак се учудвам смесите са 11.5 въвъ целия диапазон бе идеално само малото ме притенява ама ще махна минералното и ще сложа синтетика
Коментар