Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tuning Mode написа:
    колко километра трябва да я караш леко?
    2000 близо днеска с леко поддаване на гас буста тръгва около 3500 доволен съм вече навъртях 30 км близо още чади малко ама ще изчисти със времето иначе добре се представя бяхме тази вечер на бояна да пием по кафе
    Power Under Pressure

Коментар

http://vbox7.com/play:243e6f6bи вече не пуши )
      Power Under Pressure

Коментар

колата вече е на 600 км , напука шушоноте на няколко мерцедеса и БМВ та и то само на0.4 бара имам проблем неще да стъпва на пътя , и инсталирах уредите за малсото и изгорелите газове и АФР то снимки утре иначе нямам никакви проблеми за сега
        Power Under Pressure

Коментар

ууууууууууууууссссссссссаааааааааа някой вече кара
          и най-добрите грешат

Коментар

ch написа:
            ууууууууууууууссссссссссаааааааааа някой вече кара
            Бръмча ) , за каране още е раноНо както се казва ако не беше ТИ нямаше да има Перформанс
            Power Under Pressure

Коментар

хах е това да се чува, ся едни 100 000 да му навъртиш и тогава чак евентуално да има смущение :D а относно проблема с липсата на вцепление - возих се в някъв голф 3 с ковани карантии и Т30 турбо на 1.5 бар-а баххх това ходеше по платната наляво надясно

Коментар

Какво става с колата? Как върви бръмченето Гледам че си ходил на националната пунто среща с дзверо :P Вече започна ли да и даваш газ?

Коментар

ми спи на топло щото съм малко на моренце
                  Power Under Pressure

Коментар

след като имах проблем със плетенето на колата след буст и се чесах п оглавата и ето го проблема разпадна ми се във ръката личат си къде са били пукнатините ехх мамка и скъса ми нервите
                    Power Under Pressure

Коментар

някви по студени свещи май ще трябват :D

Коментар

Tuning Mode написа:
                        някви по студени свещи май ще трябват :D
                        ми тези са си по студени
                        Power Under Pressure

Коментар

днека наказах един двъуврат скъъп мерцеден и един сеат лено ФР колата върви идеално на смешните 0.8 бара чак се учудвам смесите са 11.5 въвъ целия диапазон бе идеално само малото ме притенява ама ще махна минералното и ще сложа синтетика
                          Power Under Pressure

Коментар

преди 2 дни от много напан не издържа карето , маи си беше тръгналано ама сега му помогнах да си отиде следва смяна
                            Power Under Pressure

Коментар

не знам за такава мощност какви карета и полуоски биха били надеждни