Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

картери с датчици разни
    Прикачени файлове
    и най-добрите грешат

Коментар

оооо готов е ) Ухаа колето значе че започвам да навинтвам болчетааа и ще се сглабя
      Power Under Pressure

Коментар

ето го и двигателя с температурния датчик на маслото в картера и спотрния съединител произведен в осака Япония , което чак сега забелязах Ето го и датчика на EGT-то на даунпайпа( температура на изгорелите газове)снимка за спомен а ето го и животното в коша вече вързан за купето и полуоскоата и скоростите - голям заор беше , ма успяхме за 2 часа
        Power Under Pressure

Коментар

Е айде безпроблемни довършителни дейности и да повозиш като стане бегачката. :D
          FIAT Punto GT'96 131hp
          FIAT Punto TD 60 '98
          Alfa Romeo 155 2.0 16v Т.s.

Коментар

урааа пунтото с ново сърце :P , айде сега дозглабяне и скоро трябва да му се чуе гласеца и тоя път леко с настроиките да не земе да стане някои сакатлък пак успех :D

Коментар

ша видим като ревне, пак след 2000 км ще видим и как върви
              Power Under Pressure

Коментар

ето и днескашния резултатмалко лоши новини след като сложихме главата оказа че не е от ГТ и от там драми съответно по малки клапани и по малко коне но каквото излезе толкова така с главата се оказа че не е имали нищо здраво във ГТ-то като съм го купил купух и ная якото перформанс масло продаващо се на българския пазат - сега ще лети с това масло :choice::strong::strong:ето и няколко снимки с нареждането днеска
                Power Under Pressure

Коментар

а така как главата не е от ГТ ? то има ли глава която може да стане точно ако не е от ГТ ? нещо не го разбрах това иначе за разработването как ще процедираш 2000 километра без да я вкарваш в обороти или ще я настъпваш на тласаци, по малко?

Коментар

има си процедура по разработването а за главата , има глави дето стават просто са с по малки клапани и не стават за ГТ ( най вероятно и камерата е различна )
                    Power Under Pressure

Коментар

ето и днеска е замерено че всичко влиза след 4 часа мъки свалих пак алтернатора че пречеше мамата ми се еба и кръста ме боли яко ама припилихме тук-таме малко и вече всичко влезе утре следва пак да се свали всичко да се сложи гарнитурата , да се умотаят колекторите с термо лентата и да се постави всичко пак отнаяало надявам се този път да е по лесно
                      Power Under Pressure

Коментар

вижда му се края, :P само не разбрах защо е трябвало припилване и напасване какво сменено има (буталата и гарнитурата на главата ясно но друго?)

Коментар

Ми изпускателния колектор ве
                          Power Under Pressure

Коментар

Колеги можете ли да ми даде размеритре на таз щанга против осукване на купето в завоите ... наумил сам си нещо. Ако някои има такава и има желание да сподели ...
                            >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                              Колеги можете ли да ми даде размеритре на таз щанга против осукване на купето в завоите ... наумил сам си нещо. Ако някои има такава и има желание да сподели ...
                              ако искаш имам една уникална разпънка http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=41652ако искаш пиши на лични
                              Power Under Pressure

Коментар

почти е готова само трябва да купя акумулатор и воден радиатор
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X