картери с датчици разни
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен
Collapse
X
-
ето го и двигателя с температурния датчик на маслото в картера и спотрния съединител произведен в осака Япония , което чак сега забелязах Ето го и датчика на EGT-то на даунпайпа( температура на изгорелите газове)снимка за спомен а ето го и животното в коша вече вързан за купето и полуоскоата и скоростите - голям заор беше , ма успяхме за 2 часаPower Under Pressure
Коментар
-
ето и днескашния резултатмалко лоши новини след като сложихме главата оказа че не е от ГТ и от там драми съответно по малки клапани и по малко коне но каквото излезе толкова така с главата се оказа че не е имали нищо здраво във ГТ-то като съм го купил купух и ная якото перформанс масло продаващо се на българския пазат - сега ще лети с това масло :choice::strong::strong:ето и няколко снимки с нареждането днескаPower Under Pressure
Коментар
-
ето и днеска е замерено че всичко влиза след 4 часа мъки свалих пак алтернатора че пречеше мамата ми се еба и кръста ме боли яко ама припилихме тук-таме малко и вече всичко влезе утре следва пак да се свали всичко да се сложи гарнитурата , да се умотаят колекторите с термо лентата и да се постави всичко пак отнаяало надявам се този път да е по лесноPower Under Pressure
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:Колеги можете ли да ми даде размеритре на таз щанга против осукване на купето в завоите ... наумил сам си нещо. Ако някои има такава и има желание да сподели ...Power Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар