Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Прикачени файлове
    и най-добрите грешат

Коментар

Прикачени файлове
      и най-добрите грешат

Коментар

Прикачени файлове
        и най-добрите грешат

Коментар

временно стана 3 цилиндъра
          и най-добрите грешат

Коментар

Нямам думи! Страхотен проект! Стискам палци всичко да е наред! Как върви работата за момента?Колега, ако не е тайна, каква пара горе-долу излиза Тунинг Проекта По специално ме интересува на колко кеш ти е стъпила изпускателната система от-до (няма да ти се разсърдя на подробности кое-кво-колко е Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 ), че и аз мисля да заиграя купето ми с една "четворка" отзад Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
            Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

sim4ata написа:
              Нямам думи! Страхотен проект! Стискам палци всичко да е наред! Как върви работата за момента?Колега, ако не е тайна, каква пара горе-долу излиза Тунинг Проекта По специално ме интересува на колко кеш ти е стъпила изпускателната система от-до (няма да ти се разсърдя на подробности кое-кво-колко е Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 ), че и аз мисля да заиграя купето ми с една "четворка" отзад Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
              за цени питай чочо ) ch- potrebitelq ) 0878959688
              Power Under Pressure

Коментар

ето още една придобивка , хубава разпънка правена от самолетен алуминии , много твърд и лек и лека полека нещата се събиратсъответно старата разпънка спарко ще се продава
                Power Under Pressure

Коментар

Даи дая видим старата
                  Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
                    Даи дая видим старата
                    ето я на този линк http://i202.photobucket.com/albums/a...g/DSC00035.jpg
                    Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                      GbGz написа:
                      Даи дая видим старата
                      ето я на този линк ама току що се чух със сашко и той я купува http://i202.photobucket.com/albums/a...g/DSC00035.jpg
                      Power Under Pressure

Коментар

колега дай ориентировачна цена и от къде мога да си поръчам такава щанга...
                        Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

RoadBoy написа:
                          колега дай ориентировачна цена и от къде мога да си поръчам такава щанга...
                          ми аз ги доставях ама за сега само една успях да уредя ако мига по нататъка ще внеса още една две ще пиша при първа възможност
                          Power Under Pressure

Коментар

..

Както ми казаха ... Мерак се гаси с много пари ... а всичко това ми изглежда ходене по мъките ,но дано стане иначе е замислено добре.Успех на Колегите.
                            >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

нема нацхин да не стане , просто от клиентски пунтовци немам време за моето а и съм се захванал с едно ремонти ....бе сега се стопля и свалям двигателя от вкъщи и го пъхам в коша и така за 1-2 седмици мисля че ще го сглобя
                              Power Under Pressure

Коментар

очаквайте включване почвам да сглабяма това се продава http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=437866#437866
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X