Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен
Collapse
X
-
Нямам думи! Страхотен проект! Стискам палци всичко да е наред! Как върви работата за момента?Колега, ако не е тайна, каква пара горе-долу излиза Тунинг Проекта По специално ме интересува на колко кеш ти е стъпила изпускателната система от-до (няма да ти се разсърдя на подробности кое-кво-колко е Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 ), че и аз мисля да заиграя купето ми с една "четворка" отзад Yellow_Flash_Colorz_PDT_08Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
-
sim4ata написа:Нямам думи! Страхотен проект! Стискам палци всичко да е наред! Как върви работата за момента?Колега, ако не е тайна, каква пара горе-долу излиза Тунинг Проекта По специално ме интересува на колко кеш ти е стъпила изпускателната система от-до (няма да ти се разсърдя на подробности кое-кво-колко е Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 ), че и аз мисля да заиграя купето ми с една "четворка" отзад Yellow_Flash_Colorz_PDT_08Power Under Pressure
Коментар
-
GbGz написа:Даи дая видим старатаPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:GbGz написа:Даи дая видим старатаPower Under Pressure
Коментар
-
очаквайте включване почвам да сглабяма това се продава http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=437866#437866Power Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар