Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега,сложи си хубава гарнитура метална,не тез дето ги продават стандартните,защото не издържат на такъв бууст.Аз си взех Кометик с необходимата ми дебелина от Пламен(от Плевен) ,ника му в тунинг форума е "S-stail".Пича е точен и може да ти достави много работи от щатите.
    Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Comtec за моя мотор нямат нищо, а и части за пунто от щатите няма (за съжаление )иначе и аз искам метална гарнитура, ама не знам откъде мога да си намеря приемам всякакви предложения
      Power Under Pressure

Коментар

Може би spesso или nava linea ще имат.Иначе за твоето има ковани бутала и мотовилки на прилична цена от Щатско.
        sigpic
        Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
        475HP 11,5/1,9/191
        YouTube

Коментар

WhitePower написа:
          Comtec за моя мотор нямат нищо, а и части за пунто от щатите няма (за съжаление )иначе и аз искам метална гарнитура, ама не знам откъде мога да си намеря приемам всякакви предложения
          Стефчо на Симеон прави супер гарнитури, намира се пряката, веднага след офиса на еконт, посока центъра. Прави страхотни метални гарнитури на много прилични цени и е доказано че издържат на бууст и нитро .
          Uno Turbo RulZz

Коментар

ici написа:
            Може би spesso или nava linea ще имат.Иначе за твоето има ковани бутала и мотовилки на прилична цена от Щатско.
            засега ще изчакаме малко с бутала и биели, защото на тези им няма нищо след воден удар, иначе, ако дадеш контакти да видим какво има и на какви цени ще е добре.
            Power Under Pressure

Коментар

гарнитураhttp://www.spesso.com/firsteng3.html...uarnizioni.htm
              Turbolan написа:
              Стефчо на Симеон прави супер гарнитури, намира се пряката, веднага след офиса на еконт, посока центъра. Прави страхотни метални гарнитури на много прилични цени и е доказано че издържат на бууст и нитро .
              Май доказано не издържат Я преброй в тая и следващата страница колко коли са се скапали, карали с такава хай-тек гарнитура от ламарина от плака за ситопечат и клингерит http://www.performance-bg.org/forum/...=asc&start=200
              sigpic
              Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
              475HP 11,5/1,9/191
              YouTube

Коментар

ici написа:
                гарнитураhttp://www.spesso.com/firsteng3.html...uarnizioni.htm
                Turbolan написа:
                Май доказано не издържат Я преброй в тая и следващата страница колко коли са се скапали, карали с такава хай-тек гарнитура от ламарина от плака за ситопечат и клингерит http://www.performance-bg.org/forum/...=asc&start=200
                Не споря, че е по-хубава от Кометик. В крайна сметка гарнитурата става за 1 ден, цената е около 50лв. Наистина преди не ги правеше с много добри материали, но сега вече се е усъвършествал. Аз лично бих си сложил такава гарнитура на колата, защото имам преки много добри впечатления от няколко "понадути" коли с такива гарнитури.
                Uno Turbo RulZz

Коментар

Turbolan написа:
                  В крайна сметка гарнитурата става за 1 ден, цената е около 50лв. Наистина преди не ги правеше с много добри материали, но сега вече се е усъвършествал. Аз лично бих си сложил такава гарнитура на колата, защото имам преки много добри впечатления от няколко "понадути" коли с такива гарнитури.
                  Колега,нали знаеш че никак не е лесно да почнеш да правиш нещо което хората го правят от години с техника и ноухау,а и когато ти излезе име на "мастур" върви го опровергавай после.Аз лично не бих си купил нито от тези правени гарнитури,нито от "перфектните" бутала Made in Sofia.
                  Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

е значи ще е спессо то е ясно само въпроса ми е дали директо от сайта мога да си поръчам и дали имат шипмънт до БГ или някой в българия ги внася?
                    Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                      е значи ще е спессо то е ясно само въпроса ми е дали директо от сайта мога да си поръчам и дали имат шипмънт до БГ или някой в българия ги внася?
                      от червената серия на спесо можеш да си поръчаш през Италбулком в Плевениначе зелена серия сигурно, ще има и в Хаджиев и КО в София

Коментар

Извиявай за адски тъпия въпрос ама кой цвят е по добрия( по издръжливия )
                        Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                          Извиявай за адски тъпия въпрос ама кой цвят е по добрия( по издръжливия )
                          Червените са RACING така, че би трябвало да са по-издръжливи.
                          http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
                          Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
                          FIAT Punto 02' 1.9 JTD
                          FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

hf hpe написа:
                            WhitePower написа:
                            от червената серия на спесо можеш да си поръчаш през Италбулком в Плевениначе зелена серия сигурно, ще има и в Хаджиев и КО в София
                            Италбулком от тия ни вест ни кост и така вече 3 ден а от Хаджиев и КО - вече не се занимават със спессо
                            Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                              hf hpe написа:
                              WhitePower написа:
                              Италбулком от тия ни вест ни кост и така вече 3 ден а от Хаджиев и КО - вече не се занимават със спессо
                              това по телефона ли

Коментар

по телефона с плевенчани , все пак не мога да скокна да пи питам дали мога да си поръчам а за хаджиев и ко ходих на място Спяли са да се занимават с Спессо , изчерпват количествата на склад и почват нева непозната за мене фирма ,но и за нея никога не са внасяли гарнитурамай ще се спря на варианта нови болтове и оригинална гарнитура и затваям пак колкото искара , през това време ще имам време да потърся ковани бутала сегменти , и ако стигнат парите за някой пайпър
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X