Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Beer кажи кое не беше във ред с колата ?Салона ли какво за кво говориш празни приказки не знам.....Коя част от салона беше зле или по таблото или вънншно кажи, че не се сещам ?Трябва някъде да съм снимал пунтото преди да го продам ще намеря снимки с дата със всичко да вида кое не беше във ред на колата Както и да е важното е, че не си я продал на части
    Cupra Fr

Коментар

Speedster написа:
      Beer кажи кое не беше във ред с колата ?Салона ли какво за кво говориш празни приказки не знам.....Коя част от салона беше зле или по таблото или вънншно кажи, че не се сещам ?Трябва някъде да съм снимал пунтото преди да го продам ще намеря снимки с дата със всичко да вида кое не беше във ред на колата Както и да е важното е, че не си я продал на части
      Добре де, ти как може така да говориш пък не знам. Седалката беше ли захабена?Манометърчето работеше ли?Оборотомера работеше ли/Беше ли скачал по бурдюрите?Онея дето сваляха нузиката оставиха ли си ръцете?(още стърчи тапицерията) джанти осморки имаше ли? И още куп такива дреболии... Предлагам да не спорим тука да се излагаме колата вече си има нов собсвеник и наще взаймоотношения с нея са приключени Който се кефил - кефил - кака са ожени

Коментар

Пич ти или си пиян или нещо ти има !!!!!!!!!!!Няма смисъл да споря ...........................Колата ти я продадох в окаяно състояние нищо не работеше по нея и ти затова даже не се качи да я пробваш а веднага отидохме при нотариус Ако нещо от това изброено кажи ми кой човек ще я купи на тая цена без да сваля от цената тц тц няма смисъл Продал съм ти чупена кола сори
        Cupra Fr

Коментар

нема смисъл да се карате колата е при мене и ще стане пушка аз от Тишо съм много доволен намери ми доста чаркове за горе-долу добри паризапознах се с майсторите който са правили пунтото вижте, аз съм доволен и от 2-ма ви сега имам една красива бегачка скоро и ще е бърза
          Power Under Pressure

Коментар

ето и развитието колектора вече е на линия нераждъвейка цена около 600 лвгенерация Ф63 с един резонатор 600 лвинтеркулер 250 Макс драяв чака се турбината и монтираме и да се надяваме че всичко ще е на 6повече пордробности в алфа форума
            Power Under Pressure

Коментар

Ето и обещаните снимки на генерацията Това беше преди а ето това стана след това , за килограмите няма да казвам че е по лека новата
              Power Under Pressure

Коментар

Е браво колега колата ще стане уникална.
                Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

а звука как се промени? с антифони ли ще се кара

Коментар

звука е да си ебе маиката реве и издиша като динозаварголемите автомобили се чудят от къде от тази малка душица вади всички тези ревове и издишки нали знаеш -които го е страх от мечки просто не влиза в гората
                    Power Under Pressure

Коментар

ето и инсталацията на кулера Поръчани са турбината TD 0415 и широколентова ламбда сонда и ги чакам тази седмица или другата най късно. Инсталирани са 315 кубикови инжектори, и външен бензинов регулатор, както и помпа от фиат купе турбо. за сгеа е следващо развитие , събота и неделя , инсталация на кулер а следващата седмица и турбината и се надявам нещата да станат лесно Това е проекта който не е завършен за сега
                      Power Under Pressure

Коментар

ето го и кулера днеска само упях да преместя водния радиатор и да сложа кулера защото нещо се сецнас и много ме боли кръста ето и какво дойде вечерта - май днеска все едно имам рождрн ден сешуара е на лице + сондата , радост голяма довечера ще спя с търбината май ето я и сондата дойде най дакрая и турбината е тука вече http://i202.photobucket.com/albums/aa151/orlingenchev/Punto%20GT%20tuning/DSC00453.jpg[img]и кулера е сложен
                        Power Under Pressure

Коментар

ето, че процедурата инсталация на сешуар )) ето и разглобени около 1300 лева старата измислица на генерация на пунто ако някой има въпроси - да пише
                          Power Under Pressure

Коментар

Абе човек, и изби рибата фе..... ма нали знаеш че това е фиат, те не вървят и много се чупят, заставаш до някой супер баварец или нещо дето е за хиляди левове, и кротко, кротко, му викаш аве.... туй скъпото върви ли, или само си ги купувате да се фалите, и на светофара, без да искаш си отпускаш крака на десния педал, и го оставяш замислен Евала, нямам думи
                            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Това ще е Зверската Пунтяга ..... После снимки,клипове да гледаме !!!!
                              Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
                              Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

браво колега !!! пунтот ще стане бахти извяра! продалжавай със фото сесията и накрая трябва цял филм да направиш че да има да му се радваме !!! продалжавай в същия дух !!!

Коментар

Working...
                                X