Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ми общо взето колата от вънка е добре но всичко друго е зледебитомера е финиширал, екуто е сдало багажатече масалце от доста места тапицерията е скъсана на шофьора , чегевара не ще да работи, датчика на маслото също, външен вътрешен въздух клапата и тя е аутиначе ми трябва тапицерия вътре , волана ако има оригинален , таблото( оборотомера щото не бачка )а, ако дадеш телефон на личен ще съм ти благодарен да те питам някой неща ( примерно що дебитомера го е преебавала за 3 месеца ) и други въпросиимам много мерак , още повече това ще е третото ГТ което ще тунинговам, но този път ще е мойто окачването не знам , клати се яако, има пружини, но амортесьорите ги няма никви
    Power Under Pressure

Коментар

Колега външно Пунтягата радва много....Може ли да драснеш само размера на гумите.....че ме интересуват ...Говорим за 15"ки ) ...Мерси !!
      Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
      Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

etorrent написа:
        Колега външно Пунтягата радва много....Може ли да драснеш само размера на гумите.....че ме интересуват ...Говорим за 15"ки ) ...Мерси !!
        стандарта 195/50/15
        Power Under Pressure

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 колата е доста осъкатена от това което я продадох !
          Cupra Fr

Коментар

Дано колегата я върне в първоначален вид
            Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Намерил съм му почти сички части в събота ще идва да пазарува !Дано си стане пак красотичка :D
              Cupra Fr

Коментар

Speedster написа:
                Намерил съм му почти сички части в събота ще идва да пазарува !Дано си стане пак красотичка :D
                имам желание , сега всичко зависи и от парите обещавам ти че ще се грижа добре за нея и преди да стигне 200 коня няма да спра
                Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                  Speedster написа:
                  имам желание , сега всичко зависи и от парите обещавам ти че ще се грижа добре за нея и преди да стигне 200 коня няма да спра
                  чакам да звънете във петък със Жорко ако идвате в събота ! Ппп имаш ли представа от каде мога да взема тънканя маркучлета за кулерче ?
                  Cupra Fr

Коментар

топспийд имат всички видове преходници и тръбички
                    Power Under Pressure

Коментар

На Симеон някъде изработваха всякакви маркучета,но нз къде,трябва да се пита някой от там..Разбира се,ако питаш за София !!!
                      Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

etorrent написа:
                        На Симеон някъде изработваха всякакви маркучета,но нз къде,трябва да се пита някой от там..Разбира се,ако питаш за София !!!
                        Ахъм за Софията стаа на въпрос
                        Cupra Fr

Коментар

или сините ментета на самоко или самко ( само дето е скъпо самкото ) иначе всичко друго ще се нацепи
                          Power Under Pressure

Коментар

Speedster написа:
                            Опа, опа И аз чета тука 80% от нещата който е изброил колегата са си наследство от тебе!Ако изключим проблема с екуто и дебитомера разбирасе.Искарахте ме тука, че съм съсипал хубавата колица 100% мога да ти гарантирам, че външно е по добре от кокто я взех!Разгледай колата уверявам те, че няма да намериш никаква разлика от преди

Коментар

beer написа:
                              Speedster написа:
                              Опа, опа И аз чета тука 80% от нещата който е изброил колегата са си наследство от тебе!Ако изключим проблема с екуто и дебитомера разбирасе.Искарахте ме тука, че съм съсипал хубавата колица 100% мога да ти гарантирам, че външно е по добре от кокто я взех!Разгледай колата уверявам те, че няма да намериш никаква разлика от преди
                              Не съм казал че ти си я съсипал казвам само какво имам да правя по нея засега след пазара в събота имам разпънка на спарко, и ново табло с което проблема в налягането на маслото се реши. явно уреда на предишното е бил за смянаостава на намеря или дебитомер или да минавам на варианта мегаскуиртBeer не се обиждай за нощо. аз съм доволед от сделката предполагам и ти за мене беше изненада само дебитомера, но явно и ти не си знаел за него така че всичко си е в реда на нещата не искам да засегна никого , тебе ти казах че ще те дъжа в течение, засега салона е малко по изчистен и ново табло и разпънка и с софийски номера )както ти казах едно по едно и колата ще си доиде пак на мястото даже и 200 коня ще стане но полека щото и финанси трябват за всичко засега поздрави на варна и като идвам ще си те обаждам :P
                              Power Under Pressure

Коментар

Аз, на Тишо отговорих най-вече!Щото манометърчета, оборотомера, захабени седалки и другите там дреболии са от него Пък тука вика вътре било перфектно демек аз съм ги прецакал нещата пък то не е точно така!А, от сделката не съм доволен, а мога да кажа че съм супер доволен :D И то не е заради парите

Коментар

Working...
                                X