ми общо взето колата от вънка е добре но всичко друго е зледебитомера е финиширал, екуто е сдало багажатече масалце от доста места тапицерията е скъсана на шофьора , чегевара не ще да работи, датчика на маслото също, външен вътрешен въздух клапата и тя е аутиначе ми трябва тапицерия вътре , волана ако има оригинален , таблото( оборотомера щото не бачка )а, ако дадеш телефон на личен ще съм ти благодарен да те питам някой неща ( примерно що дебитомера го е преебавала за 3 месеца ) и други въпросиимам много мерак , още повече това ще е третото ГТ което ще тунинговам, но този път ще е мойто окачването не знам , клати се яако, има пружини, но амортесьорите ги няма никви
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен
Collapse
X
-
WhitePower написа:Speedster написа:Намерил съм му почти сички части в събота ще идва да пазарува !Дано си стане пак красотичка :DCupra Fr
Коментар
-
Speedster написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 колата е доста осъкатена от това което я продадох !
Коментар
-
beer написа:Speedster написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 колата е доста осъкатена от това което я продадох !Power Under Pressure
Коментар
-
Аз, на Тишо отговорих най-вече!Щото манометърчета, оборотомера, захабени седалки и другите там дреболии са от него Пък тука вика вътре било перфектно демек аз съм ги прецакал нещата пък то не е точно така!А, от сделката не съм доволен, а мога да кажа че съм супер доволен :D И то не е заради парите
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар