Ето ме и мене като нов собвеник на един италиански ат.за сега е малко мъртав и е закачен на дефибрилатора в момента, но скоро ще живне ще подлежи на пълна промяна за сега изглежда така и чака дебитомер и ЕКУза другото ще видим като почне да диша по-малкоТемата съдържа завършен проект и става важна.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен
Collapse
X
-
WhitePower написа:ми на Beer беше от варна сега тука може и шуми да е за сега смо виншно скоро и вътрешно и под капака но както викам пари да има че нещо финиширах преди да съм стратиралPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
u_bo
WhitePower написа:ще ви държа в течение как седят нещата за сега има да се прави окачване , радиарчето за парното в купетовутре по купето всичко е за смяна ( седалки и кори)Еку то е финиширало вчера рабрах и за дебитомера чакам още да видя какво още ще се появи за сега е красив мъртвец
Коментар
-
от днеска вече е с софииски номера ура с огромния съпорт на жорко1 фаза слагане на мега скуирт и 315 СС инжектори помпата вече е от фиат купе турбо може да се наложи и регулатор на горивото ако не успея да настроя сместа от скуирта ще видя дали електрониката че може да управлява соленоида ако ли не минаваме на ватиант кранче докато не взема буст контролермаслото е купено кастрол EDGE 0w 40 sport но на заплата първо гарнитури първо че тече от 2 3 места блооффа вече е взет - двумембранен но не бачка читаво защото вакума ми е много зле в момента заради скапания дебитомерPower Under Pressure
Коментар
-
Леле милата ми количка как е заминало екуто бе мен и салона и сичко което друго изброи е отишло по дяволите Много мерак хвърлих по тази кола да изглежда външно така и сичко си беше ок само дебитомера дето го пребваше на 3 месеца спортния филтър не си ли седи и окачването ? А и джантите са му други Ето ти снимки като беше при мен как изглеждаше http://www.snimka.bg/album.php?album_id=44308Салона му беше перфект кажи какво му се е случил Дай малко инфо за колата в какво положение е може и на лични !Ако ти трябва нещо по салон и.т.н има тук едно гт разглобено !Cupra Fr
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар