Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

DogForLife написа:
    Колега ако си нов това е минимум проблем....
    ти си несериозен
    Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
      DogForLife написа:
      ти си несериозен
      Мани, че срам ме хваща... събрах я обаче 2 пруста турбо път не стига до самото турбо .... и трябва да домодерирам.
      4 бири и турбината да свири

Коментар

DogForLife написа:
        WhitePower написа:
        DogForLife написа:
        ти си несериозен
        Мани, че срам ме хваща... събрах я обаче 2 пруста турбо път не стига до самото турбо .... и трябва да домодерирам.
        ми като не се обаждаш нема да ти стигат
        Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
          DogForLife написа:
          WhitePower написа:
          DogForLife написа:
          ти си несериозен
          ми като не се обаждаш нема да ти стигат
          Утре може би ще отида да я донаправя и да я запаля ако искаш и имаш време може да ти звънна да наминеш да пием кафенце горе.
          4 бири и турбината да свири

Коментар

звънкай
            Power Under Pressure

Коментар

значи трябва да слойий карета от LANCIA делта интерграле те пасват идеално и издаржат ще останеш доволен ако вече не си решил проблема .
              Putno POWER

Коментар

оо реших проблема Колата стана идеална драгаджиика
                Power Under Pressure

Коментар

коя кола .., какъв проблем че малко се разводни темата дайте малко инфо :
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Орлин пак прави чудеса с неговото ГТ и после ще има а то моето е 100 хп,.....хахах базикам се :P Кажи са кво зътвори орлински
                    Fiat Punto GT

Коментар

няма си работа маи и скочае ако искаш да ти оставя моита поне цяла зима няма да скочаеш

Коментар

Днес на божурище мойто пунто даде 13,7 и няколко 13.8 после имаше и некви 14 ама там я скорост да изпусна я старта Брата дето не умее да кара даде 14,3 с ужасяваща смяна на предавкиПистата е отвратителна и много друса и е неравна
                        Power Under Pressure

Коментар

еди клип намерих из нета не съм го снимал аз http://www.youtube.com/watch?v=5yCnZ...ature=youtu.be
                          Power Under Pressure

Коментар

И аз бях там и аз видях някой от наще хора снима а Сашето слаби времена ми се струва че даде 14.5 ама тя самата писта много шибана с тоя наклон настилка за каруци абе мани кондьо е истината там времената са други
                            като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция

Коментар

Ми Сашето има пик от 1.6 и псле пада на 1.3 бара демек на тва налягане толкова а за пистата няма да коментирам трагедия , двапъти закачих колата от долу още преди да стигна до пистата като цяло е идеална за състезание с трактори
                              Power Under Pressure

Коментар

ето и единсвеното снимано от мен клипче он-бордhttps://www.youtube.com/watch?v=Xx_vBQoz-RI
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X