http://www.youtube.com/watch?v=WSJxLyYekTs&NR=1 коя е песента. Благодаря :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен
Collapse
X
-
WhitePower написа:Зелен езаобикновенните ми дискове мисля че другте си искат загряване първо
От почти 5 години каране със зелено ЕБЦ отпред и отзад, мнението ми е 100% като на Каци, искат си определено загряване, но след това работят доста добре :D Първите 1-2 спирания сутрин на студено мноо мнооо ги нема Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 и горе-доле бързо съсипват нормални дискове, за нема и 10000 км. им правят доооволен ръб
Коментар
-
ето че се появи и първия проблем , не е кой знае каквопротече водната помпа и сега следва замяната и , лошото е че трабва да разглобя доста докато стигна до нея предполагам протече заради непрестанните и критични обороти над 5000или просто е некачествена часта , за съжаление тогава купих просто първата помпа щото нямаше друга налична
Power Under Pressure
Коментар
-
Гадния теч на вода вече е локализитан и отстранен оказа се че водната помпа ми е като нова ( а тя е само на 10000 км ) но така или иначе я смених с чисто нова проблема беше се са охлабили 2 та болта на помпата която се държи към блокът и гарнитурата е изтървала Но за да сме смени тази гарнитура ..... разглобих половината двигател , смукателни колектори , хидравлики , алтернатори . хиляди болтове и гайки покрай тяхснимки понеделникPower Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар