jungleraver написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен
Collapse
X
-
Power Under Pressure
-
2000 20v turbo написа:Батка, кой е тоз Фолксвъгънъ?2000 20v turbo написа:Къде е завършвал до сега с 235+ км.ч. на 1/4 миля?2000 20v turbo написа:Пък, ако си некой от екипа на Хеед - па признай си....да ся кефим, че си пишем с такъв доказан драг-корифей
Коментар
-
WhitePower написа:минаването към големия хаузинг ще стане но искам да си я ремапна лайф , на пътя или на дино с емулатор а не да изпеча 50 епрома и да гадая къде се намирам в таблицата в преходния режим или на фул тротълтака че и емулатора и той е едни пари ,WhitePower написа:Хубавите работи - бавно стават
Коментар
-
от днеска сме пак на пътя , малко по лагав и по слаб но поне не забива носа на 3 таремапнах малко таблицата да си оправя смесите , ама я правих по изчисления и малко съм предобрил горивот и на буст съм на 10.9 -11.1 тия дни ако ми остане малко време ще я донаглася малко да я обедня , ама стана като цяло естесвенно като купя острича ще е по леснои поне ще е идеално
Power Under Pressure
Коментар
-
пъхаш го , вместо епрома в компа и зареждаш горивната таблица в това устойство и с спецялен софтуер следиш в момента къде на самата таблица работи компа и съответно можеш на живо да променяш параметрите докато колата си бачка , накрая като си готов си записваш готовия файл на един чип и го пъхаш в компа да бачка за постоянноPower Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар