Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jungleraver написа:
    WhitePower написа:
    jungleraver написа:
    мина ли на голям МАФ вече??
    няма хаузинг на прилична цена , за сега си карам до 3 та ще пробват тия дни с другия дебитомер дали мога да опрвя смесите , ако не стане пропускам 11
    Е добре де кво толкова си се хванал за този хаузинг, ако заради тая глупост пропуснеш 11-ти ще е много много.....Знаеш как се сваля сензора, изрежи една алуминиева/стоманена тръба, забоди го там и си ти. Изчетох много и опита доказва че става и работи идеално, пък и ще е даже по-лесно, така или иначе ще мапваш - на сензора му е все едно дали е в хаузинг, тръба или кюнец
    лесно е да го напишеш но се замисли :като смениш хаузинка той вече не пасва нито на кутията нито на тръбата , от тука ти трябва на си направиш къстъм интейк към турбото и от там захващането към кутията , демек колена и търби , и като сложиш всичко това че е септември - време за 2ма ученика който си искат своето , колата минава на малко по заден план , финансово , та или ще стане с ремапване на другия дебитомер или няма да участвам , тука при мене не е да се състезавам на всяка цена циганси работи не правя , така че като ще го правя ще е като хората иначе въобще няма и да се захващамминаването към големия хаузинг ще стане но искам да си я ремапна лайф , на пътя или на дино с емулатор а не да изпеча 50 епрома и да гадая къде се намирам в таблицата в преходния режим или на фул тротълтака че и емулатора и той е едни пари , Хубавите работи - бавно стават
    Power Under Pressure

Коментар

Да да така е прав си, написах го защото дори да сложиш готов хаузинг от ЛЕТ пак трябва да правиш целия интейк наново и мислех че си се подготвил Иначе бавно стават, така си е
      тежък е животът лек...

Коментар

2000 20v turbo написа:
        Батка, кой е тоз Фолксвъгънъ?
        Това са конете на синъото широко на Хеед
        2000 20v turbo написа:
        Къде е завършвал до сега с 235+ км.ч. на 1/4 миля?
        Ами още преди 2 години някъде има такава терминална, мисля на Драг Дей в Дупница беше.
        2000 20v turbo написа:
        Пък, ако си некой от екипа на Хеед - па признай си....да ся кефим, че си пишем с такъв доказан драг-корифей
        Не работя в Хеед, ако това ти е питането, тъй че мое да смяташ,че си пишеш с драг-ламер Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

WhitePower написа:
          минаването към големия хаузинг ще стане но искам да си я ремапна лайф , на пътя или на дино с емулатор а не да изпеча 50 епрома и да гадая къде се намирам в таблицата в преходния режим или на фул тротълтака че и емулатора и той е едни пари ,
          Орлинка, твоя приятел Бобо има Острич, що не говориш с него да ти го даде за временно ползване, пък покупката на такъв ше я отложиш за по-добри от финансова гледна точка времена
          WhitePower написа:
          Хубавите работи - бавно стават
          Абселютно Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 само лошото е, че с пунто ГТ понякога изобщо не стават.

Коментар

оуу , мисля че съм доказал че нещата стават с ГТ и то не ведбъж( та даже го имам и на хартия )аз ако незнаех че има острич но както му се вика , първо големия хаузинг , после острича , а на мене идеята ми е да си карам с него постоянно
            Power Under Pressure

Коментар

от днеска сме пак на пътя , малко по лагав и по слаб но поне не забива носа на 3 таремапнах малко таблицата да си оправя смесите , ама я правих по изчисления и малко съм предобрил горивот и на буст съм на 10.9 -11.1 тия дни ако ми остане малко време ще я донаглася малко да я обедня , ама стана като цяло естесвенно като купя острича ще е по лесно и поне ще е идеално
              Power Under Pressure

Коментар

ето че детската играчка дойде , много ме кефи , сега остава да си я вържа за колата и да си я бъзикам на Хасфалта
                Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                  ето че детската играчка дойде , много ме кефи , сега остава да си я вържа за колата и да си я бъзикам на Хасфалта
                  А честито! Готина и мнооо полезна придобивка :D

Коментар

Я разяснете малко по подробно за непросветлените като мен що е то Острич и какво точно емулира. Ясно че е свързано със мапването и настройването на колата на пътя, но какво точно прави и какви са му благините?

Коментар

пъхаш го , вместо епрома в компа и зареждаш горивната таблица в това устойство и с спецялен софтуер следиш в момента къде на самата таблица работи компа и съответно можеш на живо да променяш параметрите докато колата си бачка , накрая като си готов си записваш готовия файл на един чип и го пъхаш в компа да бачка за постоянно
                      Power Under Pressure

Коментар

Ей супер е това вече чиповете ще са доста по изпипани.
                        4 бири и турбината да свири

Коментар

DogForLife написа:
                          Ей супер е това вече чиповете ще са доста по изпипани.
                          готовите софтуери са си готови , но ще може да се донастройват и къстъм за по прецеинза настройка
                          Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                            пъхаш го , вместо епрома в компа и зареждаш горивната таблица в това устойство ....
                            Е при вас ако е само горивната таблица,при нас е всичко - горивна,аванси,турбо катоффа,буустконтрол-а и т.н.
                            Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Предполагам става и за нашите типо/темпри/дедри делти етц?
                              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Честито за новата придобивка. А случаино новата играчка да има адаптер за сокет 27c512 plcc 32

Коментар

Working...
                                X