Брех браво Орлине Май си има ефект с по добрите гумета а? Сега на втора боксува ли толкова много или си залепи стабилно ?
сега само ускорява , е има и малко припалване на гумите но ускорението на хубав асфалт е брутално
Добре че беше ти да ни отсрамиш,че 3ма не можаха да дадат времена поради технически причини,аз нищо не мога да направя по сериозно с това турбо.Бобо пак щеше да ни спука от бъзици ако не ги беше точковал.
Брех браво Орлине Май си има ефект с по добрите гумета а? Сега на втора боксува ли толкова много или си залепи стабилно ?
сега само ускорява , е има и малко припалване на гумите но ускорението на хубав асфалт е брутално
Добре че беше ти да ни отсрамиш,че 3ма не можаха да дадат времена поради технически причини,аз нищо не мога да направя по сериозно с това турбо.Бобо пак щеше да ни спука от бъзици ако не ги беше точковал.
Тука си прав , не че не се опита пак ама White Powera си е сила нечовешка
а стига бе... данеби да имаш температура???като гледам цената няма да има ентосиасти да извадят толкова пари... може само някой който цени труда и знае какво е вложено в нея... ако е някой светофарен бегач Ъпсурт!
температура нямам , имам радвоение на личността само едната казва че си продаваш Бебето ( защото наистина съм го гледал като такова ) Другата казва време е за нещо по бързо , въпреки че и това ми е доста бързо за сега Цената е точно толкова , 3500 колата и 7000 частите в нея , като всичко е купувано ново Естесвенно че ако някой реши да я копира 1:1 ще му излезе доста по солено , заради цената на частите + трудът Поне знам че този който я вземе ще знае найстина какво купува не ми коментира цената защото никой не си е смятал от вас колко пари е дал или по точно реалната цена е 10500 железа за 13:85 , с потенцяла да падне на ниска 13 ако някой реши да я изнасили още малко от към буст , който в момента е скромните 1.5 бара това е , едното АЗ казва че съм ненормален , Факт е че след всяко искарване от гаража не ми се мисли за нищо друго с дни , просто ти доставя всичко от което имаш нужда
Колеги какво се чудите толкова? Наиграл се е човека насладил и наситил и се е ...омръзнала му е и иска друго!Аз съм за човек да се развива :D
Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Така е! Време е Whitepowera да зарови глава и да започне да се главоблъска със следващата бегачка-играчка!А аз съм и сигурен, че бъдещия собственик за 10бона ще получи НЕ само едни железа, а истински автомобил, от който лъха на фенщина и много много безсънни нощи по инсталиране на най-високо качество части и компоненти...Кола пропита с МЕРАК и ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ...Както се казва...нищо по-хубаво от това няма Отделно съм сигурен, че ще получи подкрепата на Орлин и за бъдеще поддръжка и ако реши да я заиграва за ниски 13ки, защото Орлинчо вече се е доказал, като един от добрите(най-меко казано) при тунинга на Пунто ГТ Успех
Прав си Венци , тука няма цена на ноухау и труд , това са само железа за толкова пари ако никой не вярва , идва и му връчвам екселския фаайл да се пули
И аз мисля че Орлин взима правилно решение, защото винаги трябва да се върви напред и нагоре. По принцип тази кола е едно предизвикателство с години, гледаш я като писана, ремонтираш я, ъпгрейдваш я научаваш много за нея. След това започва да върви на страх започва да ти носи ужасно удоволствие, след това още повече започваш да се кефиш защото си бил достатъчно упорит да започнеш нещо и да го завършиш и то да работи...Това е смисъла на цялата работа емоцията, адреналина, ускорението. Просто идва етап когато всеки иска повече мошност, нови емоции с нова кола и те така.Лошата новина е че по принцип в световен мащаб според мен такива коли са недоотценени, а камо ли в България. Та съм 80% сигурен че няма да се продаде колата на тази стойност, защото просто няма кой да оцени нещата. Също така съм сигурен че Орлин няма да я продаде за 3000лв. за колкото би се купила колата... Та дано учеста и не е на части че това е най-кофтито
Коментар