да на тази права с този Гтек времената са съпоставими с божурище
неможеш да го твърдиш това :D г-тек се е доказал в годините че почти никога не мери правилно за тази машинка има едно правило много важно мери се и в двете посоки и сам ще видиш разликите
да на тази права с този Гтек времената са съпоставими с божурище
неможеш да го твърдиш това :D г-тек се е доказал в годините че почти никога не мери правилно за тази машинка има едно правило много важно мери се и в двете посоки и сам ще видиш разликите
Ведбъж на задна и веднъж на предна )))хихи не ме разбра ама айде казах че на тази права времето е съпоставимо с божура , и това се е доказало многократно каза че времето ме се мени , да прави , си сега там асвалта вече е по износен , така че може и времето по Г тек да е доста по слабо от реалното на цимента на божура и друго , ако не се е изменило G то - (Или земното ускорение и гравитация )
дабре хубаво смел си да твърдиш че на въпросната права (която е едно към едно с писта божурище , дори и като надморска височина и като наклон ) времената са едно към едно аз невярвам и няма как да повярвам ще ти ще разцепиш десетата ако сега се мериш на истинска апаратура на божурище . другото което искам да разбера какъв е модела на г-ка каде е точно правата и кои коли са го доказали че това което твърдиш е истина поздрави
дабре хубаво смел си да твърдиш че на въпросната права (която е едно към едно с писта божурище , дори и като надморска височина и като наклон ) времената са едно към едно аз невярвам и няма как да повярвам ще ти ще разцепиш десетата ако сега се мериш на истинска апаратура на божурище . другото което искам да разбера какъв е модела на г-ка каде е точно правата и кои коли са го доказали че това което твърдиш е истина поздрави
правата е от практикера цариградско към центъра модела е гтек про ссколата която го е доказала е пунто ГТ турбо , мерено е над 30 пъти и на божурище и с гтека на тази права , разликите са под 2-3 стотни за това и там сега си правя сверката с моята кола , иначе на всяка друга права наклонена и с друг асфалт разликите може да са повече от 5 десетиа за десетки можеш само да си мечтаеш
Коментар