Шпер за пунтото е над 1000 евра , тука не познавам такъв ненормалник който да ги извади и да ги пъхне в скоросна на пунто
току-що погледнах от любопитство точно куайфе-то е 585 паунда....
Тия 585 лири са цена без ДДС и транспорт С всичко, Куайф-а излиза към 1700лв. до БГ Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 , което е по-малко от 1000-те евра дет спомена Орлин, мма пак си е добра цифра Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 А и Куайф доколкото знам, не са мноо склонни към отстъпки, освен ако не поръчваш 5+ броя Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
ее с времето цените намаляват с цели 250 лева е поевинял
Бе по-скоро се вдигат Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 , щот имам некъв спомен, че преди 3-4 години цената му беше към 480 лири без ддс, мма ... минало-бешело, дет се вика Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
14.02 с не много добър старт и старите гуми в багажника времето е съпоставимо с божурище , защото правата е леко под налкон с усилването спирам до тук , мисля че от 1372 кубиков мотор повече не може да се иска
тази 14ска добре звучи някви ориентировъчни коне ? за ниски 14ски ?
нямам си и представа )иначе коне има ама колко са един колега с пунто навремето с 16 сликове беше дал 13.7 с 260 коня , по неговите думи иначе реално е една висока 13 на хубавия Хасвалт без багажа зад мене , че бях забравил да я разтоваряТова е с тунинга , за сега следва предни конита , Алкантара вътре , един ремонт на задните носачи и да е жива и здрава и да не се чупи по добри времена не смея да гоня , винаги има и по бърз
Как е колата със новите гумета, дай малко коментари - заслужава ли си според теб. Втора предавка явко зацепва малко по доволно след като има 5.9 до 100?Как ги виждаш ти нещата
С такива 2ри сезон карам и или вече са си изпяли песента или малко е поотраснал мотора, защото ги върти на първа и 2ра ... Но моето е атмосферка там във вашите среди не знам как е
Ми за сега са о.к. , не очаквам чудеса но все пак са си нови гуми аз съм много доволен щото преди това въртеше гуми до 140 а сега пак превърта на 1 и 2 ра но има и мнооооооого стабилно ускорение реално времето можеше и да е още по добро ако бях изхвърлил масксисите от багажника и бях стартирал на хубав асвалт
Коментар