Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

DogForLife написа:
    А така...гтр ли ще е ?
    лошото е че е запазена за един закъсал клиент ГТР ската а още по лошо е че сега аз съм закъсал и ще видя , какво да правя че хем ми трябва турбото , хем и на него , пък е само една , бе сложно става като си добра душа
    Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
      DogForLife написа:
      А така...гтр ли ще е ?
      лошото е че е запазена за един закъсал клиент ГТР ската а още по лошо е че сега аз съм закъсал и ще видя , какво да правя че хем ми трябва турбото , хем и на него , пък е само една , бе сложно става като си добра душа
      Да определено е добра душа :D аз лично много му благодаря помага ми с каквото може ! Успех за напред

Коментар

чернилката пак е на линия , пак с стандартна турбина , но колко и до кога ще е така не се зане сега върви като пушка
        Power Under Pressure

Коментар

Някой май пак е спал в гаража
          4 бири и турбината да свири

Коментар

DogForLife написа:
            общо взето , сега съм настинал много яко ама 2 дни не съм изляал
            Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
              DogForLife написа:
              Настинал си оти беше хладничко и беше легнал под "друга" :D П.П. Сори за Офф-а :P

Коментар

jorko написа:
                WhitePower написа:
                DogForLife написа:
                Настинал си оти беше хладничко и беше легнал под "друга" :D П.П. Сори за Офф-а :P
                недей казва каква беше че срама е голям
                Power Under Pressure

Коментар

Днеска Беше за взето турбото на колегата Кaci - GT2854R На Колегата съм му много благодарен и задължен следва продължение ,тази турбина да бъде внедрена в едно ( скрито от хорските очи) проектче Още веднъш икам да благодаря на колегата и да му пожелая само много безавариен пауър на неговия проект
                  Power Under Pressure

Коментар

Е ти пък с тая малка турбина,.... :D:D:D:D:D
                    4 бири и турбината да свири

Коментар

ще видим дали ще счупим мотора , само да се затопли че сега дори не е за мъже на -12 градуса лепнат инструментите по ръцете
                      Power Under Pressure

Коментар

ЕТО нещо което би ти помогнало за подобряване на времената! Малко е скъпо, но както и ти каза при нашите коли.....Благодаря и за милите думи Чак сега ги видях

Коментар

kaci написа:
                          ЕТО нещо което би ти помогнало за подобряване на времената! Малко е скъпо, но както и ти каза при нашите коли.....Благодаря и за милите думи Чак сега ги видях
                          това го знам но по ефтиния ъпгрейд е един пълен слик с 2 джанти и да слагаш за драги все пак месри за линкапо мой сметки тази турбина ще счупи 3 мотора
                          Power Under Pressure

Коментар

малко доработки на сивушка( сивото )и за накрая , какво е мерцедес ???
                            Power Under Pressure

Коментар

Новостите термолентата ли са ?Преди не бяха ли омотани или има някви други подобрения разкажи ?

Коментар

Tuning Mode написа:
                                Новостите термолентата ли са ?Преди не бяха ли омотани или има някви други подобрения разкажи ?
                                новостите са нов колектор и ГТРска турбина на другото сиво ( това не е мойто )с къстъм регулируем гейт и нов пайпили малко снимки за разнообразие ПС.на мойто нищо му няма ( спи зимен сън )
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X