Хаха колега biser_as готини обяснения спор няма посмях се Но ти също като мен следиш Перформанце форума, имаш даже повече познати и контакти от мен в тея среди и знаеш че оферти сякакви има стига да се чака и да се дебне с парата в раката.За пример мога да дам че преди няколко месеца имаше същото апекси блек едишън за 550лв. без драскотини по него, е да ся ше кажеш втора рака може дори да не проработи и няма гаранция за нищо... така е но секи си преценява А с англииския е-bay постоянно излизат оферти на търгове за доста неща така че начини има.А за скоростите не знам, сещам се само за пунто-то на рошауди което има бая кончета и си е с пунтовска кутия - ама дали е бутано по нея нямам идея
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен
Collapse
X
-
Tuning Mode написа:Хаха колега biser_as готини обяснения спор няма посмях сеTuning Mode написа:А с англииския е-bay постоянно излизат оферти на търгове за доста неща така че начини има.Tuning Mode написа:А за скоростите не знам, сещам се само за ауди-то на рошауди което има бая кончета и си е с пунтовска кутия - ама дали е бутано по нея нямам идея
Коментар
-
По горе имах предвид не ауди-то а пунтото на рошавия, и отбелязах, че не знам а само предполагам Относно e-bay както и всяка покупка на нещо втора ръка без гаранция има голям риск, щи драсна на лично аз за колко време какви неща съм направил на какви пари и какви щеше да ми излезне при друга ситуация Сори за разводняването на темата Спирам (то не че е точно разводняване защото обсъждаме въпроси свързани със сцеплението на тунинговано пунто гт но както и да е )Стоп.
Коментар
-
ето малко забава от снощи , някакъв дизел и една тунингована атмосферка да отбележа , не съм с моята кола а с стоковицата имаше и една 145 ца 2.0 16В пак много пипана и ме би ( Миро)http://www.youtube.com/watch?v=MYmwH...?v=5MlnQfT4kqwPower Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар