Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

getsoni_21 написа:
    WhitePower написа:
    от днеска вече е с софииски номера ура с огромния съпорт на жорко1 фаза слагане на мега скуирт и 315 СС инжектори помпата вече е от фиат купе турбо може да се наложи и регулатор на горивото ако не успея да настроя сместа от скуирта ще видя дали електрониката че може да управлява соленоида ако ли не минаваме на ватиант кранче докато не взема буст контролермаслото е купено кастрол EDGE 0w 40 sport но на заплата първо гарнитури първо че тече от 2 3 места блооффа вече е взет - двумембранен но не бачка читаво защото вакума ми е много зле в момента заради скапания дебитомер
    колега интересува ме спортно гърне как са ти го поставили щото мето стои малко на е...м страна и ми казаха че не можело да се нарави да стои право както твоето... а ето че можело
    цялата генерация е правена от даунпаипа до отзаде от неръждавейка е и не е никак ефтина
    Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
      getsoni_21 написа:
      WhitePower написа:
      от днеска вече е с софииски номера ура с огромния съпорт на жорко1 фаза слагане на мега скуирт и 315 СС инжектори помпата вече е от фиат купе турбо може да се наложи и регулатор на горивото ако не успея да настроя сместа от скуирта ще видя дали електрониката че може да управлява соленоида ако ли не минаваме на ватиант кранче докато не взема буст контролермаслото е купено кастрол EDGE 0w 40 sport но на заплата първо гарнитури първо че тече от 2 3 места блооффа вече е взет - двумембранен но не бачка читаво защото вакума ми е много зле в момента заради скапания дебитомер
      колега интересува ме спортно гърне как са ти го поставили щото мето стои малко на е...м страна и ми казаха че не можело да се нарави да стои право както твоето... а ето че можело
      цялата генерация е правена от даунпаипа до отзаде от неръждавейка е и не е никак ефтина
      е да личи си...
      .... И двигателя да ръмжи като бяла мечка!!!

Коментар

Ето и обещаните снимки на горния тампон на мотора
        Power Under Pressure

Коментар

А това от чист карбон ли е , или просто обикновено фолио. И така достатъчно здраво ли , да не увисне двигателя някъде.

Коментар

nelegalniq написа:
            А това от чист карбон ли е , или просто обикновено фолио. И така достатъчно здраво ли , да не увисне двигателя някъде.
            разпънката е от самолетен алуминии , лек и здрав а то двигателя няма как да изпадне защото аз не съм махал другите тампони те са си там това е осилване от горната страна така че при стартове да не поддава назад и да късам постоянно задния тампон на скоротите
            Power Under Pressure

Коментар

Тунинга продължава поръчката направена , стоката патува не се идържа само с каране ;очаквайте включване
              Power Under Pressure

Коментар

Дай малко жокери Какво си замислил?Скъп електронен боост контролер ? или нещо в друга насока

Коментар

Tuning Mode написа:
                  Дай малко жокери Какво си замислил?Скъп електронен боост контролер ? или нещо в друга насока
                  Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 като дойдат нещата ще снимам под капака всичко е на 6 остава от вътре да се оправи
                  Power Under Pressure

Коментар

Дойдоха очакваме инсталация
                    Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                      Дойдоха очакваме инсталация
                      колега може ли една по обстойна снимка на мотора вътре в коша и отред с кулера за мотора не видях май нищо имаше само някой частични ..., ако ти остане време мерси :P
                      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

какво по точно да ти снимам
                        Power Under Pressure

Коментар

колко пари ти излязоха седалките ако не е тайна де
                          ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                          Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                          Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

интересно ми е кое как е вътре тръби колена ако може една снимка на самия мотор и на кулера отпред до колкото е възможно
                            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Ура , най- накрая малко систематизирана информацяп.с що не разгледаш албума ми там има всички снимки от край до крайhttp://s202.photobucket.com/home/orlingenchev/allalbums
                              Power Under Pressure

Коментар

ето че и инсталацията започна мамата си е ебало нищо не пасва , но не знаех че ще е такъв чанч цялата кола е в болчита и гайки и всичко е разглобено до тенекия , връщане на зад нямаедната вече е сложена , довечера ( тази нощ) и шоферската
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X