Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ми осведоми се по подробно кой какво е мапвал и 370 на колелата ако можеш да смяташ колко са на двигателя??? когато беше с доста преебани неща , сега е по силна ако смяташ да ми сереш в темата не си познал намери си другаде да си играеш , започвам да се убеждавам че освен че не си полезен в този форум , даже си и супер вреден дразинител за 50 пороцента от хората , който даже си позволяваш наглостта да ги заплашваш и обиждаш на лични чувсвам че някой ден ще се съберем ГТ феновете и ще има поне 20 негативно настроени фена и ще се чудиш на къде да погледнешЩе помоля модераторите да затрият спама в темата щото не и е това целта а и ще стане 50 страници и никой нищо няма да може да намери ако иска
    Power Under Pressure

Коментар

Орлине Орлине, побъркваш ме бе човек, няма друг като тебе дето спори секи път без да е наясно, първо да те питам ти ходил ли си на диното на венци в Пл. явно не си 6том не знаеш, че въпросното дино показва конските сили на коляновия вал, въпреки че е с валци, и като покаже 370коня те са на мотора а не на колелата сега разбираш ли, или пак има нещо не ясно. За негативните мнения, не ме интересуват да ти кажа, в момента правя едно пунто което пак ще докаже колко не разбирам. На който е трябвало съм се доказал, взех си една С3ка и мисля и нея да я направя бавна така към 400коня, малко да се позанимавам и с 1,8т, да има малко развитие

Коментар

sa6o_gt написа:
        Орлине Орлине, побъркваш ме бе човек, няма друг като тебе дето спори секи път без да е наясно, първо да те питам ти ходил ли си на диното на венци в Пл. явно не си 6том не знаеш, че въпросното дино показва конските сили на коляновия вал, въпреки че е с валци, и като покаже 370коня те са на мотора а не на колелата сега разбираш ли, или пак има нещо не ясно. За негативните мнения, не ме интересуват да ти кажа, в момента правя едно пунто което пак ще докаже колко не разбирам. На който е трябвало съм се доказал, взех си една С3ка и мисля и нея да я направя бавна така към 400коня, малко да се позанимавам и с 1,8т, да има малко развитие
        Гимли(сашенце мило), ти Фиат Пунто ГТ не можа да направиш, а сега се изхвърляш с С3 !!!Я слез на земята И престани с заяждането и срането в тази тема Гламаренко - не искаме да ти четем тъпотиите повече ИЗМАМНИКО.

Коментар

sa6o_gt написа:
          еиии обади се на бобо и го попитай ( ако имаш смелост) колко коня е бил когато я е мерил , какво е правил после и сега колко е а за това какво правиш или какво не можеш хич не ме *Модерирано* , когато направиш пунто което на 1.4 бара да въри колко мен , ми се обади имаш ми телефона ,А сега - довижданееееКолега, запази добрия тон!Модераторски екип на fiat-bg.org
          Power Under Pressure

Коментар

да нямам смелост да звънна на Бобо, а впрочем ти при него ли ходи да ти натяга гейта преди да дойдеш да се пускаш с мен, щото така беше дриснал, че искаше да надуеш колата но познанията не ти го позволиха явно хахахаа, а иначе да, не съм направил нито едно бързо пунто така е. Особено жълтото малииии колко е бавно, върви бая повече от мойто което е малко по силно от твойто хахаха

Коментар

sa6o_gt написа:
              да нямам смелост да звънна на Бобо, а впрочем ти при него ли ходи да ти натяга гейта преди да дойдеш да се пускаш с мен, щото така беше дриснал, че искаше да надуеш колата но познанията не ти го позволиха явно хахахаа, а иначе да, не съм направил нито едно бързо пунто така е. Особено жълтото малииии колко е бавно, върви бая повече от мойто което е малко по силно от твойто хахаха
              Дай клипа да видят всички колко си бърз
              Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                sa6o_gt написа:
                Дай клипа да видят всизки колко си бърз
                Щом има клип, дайте да го видим всички, или някои не искат да го качът! :D
                Drive or Die!

Коментар

sa6o_gt написа:
                  Байчо (сашо_ЛАМЕРА), иди и в Ауди форума да спамиш и да акаш на хората в темите ако искаш Нали сега си големия гъзар с ХАуди С3 Пак същата кочина ще направиш и нищо няма да излезе - по-добре не се занимавай, за да не те унижи пак някой с по-слаба кола, както го направи УайтПауъра.И пак ще хленчиш като мачка на валериан. Всъщност хапни една доза от тези хапове, че си много напрегнат хахахаха

Коментар

лелееее верно ли нищо не излезе от Пунтото, аз пък и не само аз мисля, че няма по красиво пунто от моето в бг. ако има такова ми го покажи. А дали върви няма как да знаеш щото мишоците не идвт на бояна. Всички са виждали как пребивам импрезата от която колегата лайт палър припадна на бояна, както и последния ми старт с най новото РС4 как вървяхме като заварени един до друг до 200км. такаче си трай бате, щото си много жалък, а ти кво караш всъшност я кажи?

Коментар

sa6o_gt написа:
                      лелееее верно ли нищо не излезе от Пунтото, аз пък и не само аз мисля, че няма по красиво пунто от моето в бг. ако има такова ми го покажи. А дали върви няма как да знаеш щото мишоците не идвт на бояна. Всички са виждали как пребивам импрезата от която колегата лайт палър припадна на бояна, както и последния ми старт с най новото РС4 как вървяхме като заварени един до друг до 200км. такаче си трай бате, щото си много жалък, а ти кво караш всъшност я кажи?
                      Красиво е относително понятие Гимли. Нито ти е най-красивото, нито ти е най-вървежното пунтото.Проблема е, че си супер неприятен като човек - измамник и лицемер!А като тунинг майстор ти казах вече - ти си БАЙОВЕЦ, сещаш ли се.Аз карам Вартбург 353 и го продавам на такъв ГУСТАК като тебе моето момче:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...864&f1=details

Коментар

..

леле санде ти си обладан маи от твоито гт.
                        http://www.snimka.bg/album.php?album_id=355531

Коментар

Re: ..

ALEKS_GT написа:
                          Сашо , понеже пак се изхвърли много дай клипа всички да видят истината аз нищо няма да казвам щото знаеш че не на думи а на дела ме има дай клипа да го видим ако си истински мъжако не , то е ясно
                          Power Under Pressure

Коментар

sa6o_gt написа:
                            Че ти е хубава колата,хубава е.Че е бърза, бърза е,ама да кажеш че е най красивата в БГ е малко пресилено поради факта че всеки по различен начин ги вижда нещата.Айде да не спамим на Орлин темата че ще е жалко да я заключат за некви глупости,които можем да ги пренесем в съвсем различен раздел.Колега, оправи настройките на профила си, за да се визуализират коректно цитатите, които правиш. Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

WhitePower написа:
                              ALEKS_GT написа:
                              Сашо , понеже пак се изхвърли много дай клипа всички да видят истината аз нищо няма да казвам щото знаеш че не на думи а на дела ме има дай клипа да го видим ако си истински мъжако не , то е ясно
                              престани да ме занимаваш с тези клипове аз ги нямам, който е искал да види да е дошъл бояна е близо. То се видя от тези които бяха там както и от теб, да взимаш ми на старта не съм спорил това е абсолутно нормално когато едната кола е малко по лека, нали го разбираш или пак ще се правиш на глупав. Изостанах след като дори трагнах преди теб защотото ти се забави на старта (просто нямаш рутина) веднага още на парва ми излезе и нагоре те испреварих нали така, та значи изоставам и после те испреварвам (с по тежка кола) извода е че мойта кола е по бавна. Ако това те одоблетворява така го разбирай :D

Коментар

ALEKS_GT написа:
                                Санде не съм обладан, просто мразя да се доворят глупости, ако за теб е глупост, че колата вари кантар с РС4ката това е друго вече, не съм си го измислил много хора бяха там и не им се вярваше Само че колата беше леко олекотена за този старт, смисал без музика и резервна гума

Коментар

Working...
                                X