ми осведоми се по подробно кой какво е мапвал и 370 на колелата ако можеш да смяташ колко са на двигателя??? когато беше с доста преебани неща , сега е по силна ако смяташ да ми сереш в темата не си познал намери си другаде да си играеш , започвам да се убеждавам че освен че не си полезен в този форум , даже си и супер вреден дразинител за 50 пороцента от хората , който даже си позволяваш наглостта да ги заплашваш и обиждаш на лични чувсвам че някой ден ще се съберем ГТ феновете и ще има поне 20 негативно настроени фена и ще се чудиш на къде да погледнешЩе помоля модераторите да затрият спама в темата щото не и е това целта а и ще стане 50 страници и никой нищо няма да може да намери ако иска
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен
Collapse
X
-
Орлине Орлине, побъркваш ме бе човек, няма друг като тебе дето спори секи път без да е наясно, първо да те питам ти ходил ли си на диното на венци в Пл. явно не си 6том не знаеш, че въпросното дино показва конските сили на коляновия вал, въпреки че е с валци, и като покаже 370коня те са на мотора а не на колелата сега разбираш ли, или пак има нещо не ясно. За негативните мнения, не ме интересуват да ти кажа, в момента правя едно пунто което пак ще докаже колко не разбирам. На който е трябвало съм се доказал, взех си една С3ка и мисля и нея да я направя бавна така към 400коня, малко да се позанимавам и с 1,8т, да има малко развитие
Коментар
-
sa6o_gt написа:Орлине Орлине, побъркваш ме бе човек, няма друг като тебе дето спори секи път без да е наясно, първо да те питам ти ходил ли си на диното на венци в Пл. явно не си 6том не знаеш, че въпросното дино показва конските сили на коляновия вал, въпреки че е с валци, и като покаже 370коня те са на мотора а не на колелата сега разбираш ли, или пак има нещо не ясно. За негативните мнения, не ме интересуват да ти кажа, в момента правя едно пунто което пак ще докаже колко не разбирам. На който е трябвало съм се доказал, взех си една С3ка и мисля и нея да я направя бавна така към 400коня, малко да се позанимавам и с 1,8т, да има малко развитие!!!Я слез на земята
И престани с заяждането и срането в тази тема Гламаренко
- не искаме да ти четем тъпотиите повече ИЗМАМНИКО.
Коментар
-
sa6o_gt написа:Орлине Орлине, побъркваш ме бе човек, няма друг като тебе дето спори секи път без да е наясно, първо да те питам ти ходил ли си на диното на венци в Пл. явно не си 6том не знаеш, че въпросното дино показва конските сили на коляновия вал, въпреки че е с валци, и като покаже 370коня те са на мотора а не на колелата сега разбираш ли, или пак има нещо не ясно. За негативните мнения, не ме интересуват да ти кажа, в момента правя едно пунто което пак ще докаже колко не разбирам. На който е трябвало съм се доказал, взех си една С3ка и мисля и нея да я направя бавна така към 400коня, малко да се позанимавам и с 1,8т, да има малко развитиеPower Under Pressure
Коментар
-
да нямам смелост да звънна на Бобо, а впрочем ти при него ли ходи да ти натяга гейта преди да дойдеш да се пускаш с мен, щото така беше дриснал, че искаше да надуеш колата но познанията не ти го позволиха явно хахахаа, а иначе да, не съм направил нито едно бързо пунто така е. Особено жълтото малииии колко е бавно, върви бая повече от мойто което е малко по силно от твойто хахаха
Коментар
-
sa6o_gt написа:да нямам смелост да звънна на Бобо, а впрочем ти при него ли ходи да ти натяга гейта преди да дойдеш да се пускаш с мен, щото така беше дриснал, че искаше да надуеш колата но познанията не ти го позволиха явно хахахаа, а иначе да, не съм направил нито едно бързо пунто така е. Особено жълтото малииии колко е бавно, върви бая повече от мойто което е малко по силно от твойто хахахаPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:sa6o_gt написа:да нямам смелост да звънна на Бобо, а впрочем ти при него ли ходи да ти натяга гейта преди да дойдеш да се пускаш с мен, щото така беше дриснал, че искаше да надуеш колата но познанията не ти го позволиха явно хахахаа, а иначе да, не съм направил нито едно бързо пунто така е. Особено жълтото малииии колко е бавно, върви бая повече от мойто което е малко по силно от твойто хахахаDrive or Die!
Коментар
-
sa6o_gt написа:да нямам смелост да звънна на Бобо, а впрочем ти при него ли ходи да ти натяга гейта преди да дойдеш да се пускаш с мен, щото така беше дриснал, че искаше да надуеш колата но познанията не ти го позволиха явно хахахаа, а иначе да, не съм направил нито едно бързо пунто така е. Особено жълтото малииии колко е бавно, върви бая повече от мойто което е малко по силно от твойто хахахаНали сега си големия гъзар с ХАуди С3
Пак същата кочина ще направиш и нищо няма да излезе - по-добре не се занимавай, за да не те унижи пак някой с по-слаба кола, както го направи УайтПауъра.И пак ще хленчиш като мачка на валериан. Всъщност хапни една доза от тези хапове, че си много напрегнат хахахаха
Коментар
-
лелееее верно ли нищо не излезе от Пунтото, аз пък и не само аз мисля, че няма по красиво пунто от моето в бг. ако има такова ми го покажи. А дали върви няма как да знаеш щото мишоците не идвт на бояна. Всички са виждали как пребивам импрезата от която колегата лайт палър припадна на бояна, както и последния ми старт с най новото РС4 как вървяхме като заварени един до друг до 200км. такаче си трай бате, щото си много жалък, а ти кво караш всъшност я кажи?
Коментар
-
sa6o_gt написа:лелееее верно ли нищо не излезе от Пунтото, аз пък и не само аз мисля, че няма по красиво пунто от моето в бг. ако има такова ми го покажи. А дали върви няма как да знаеш щото мишоците не идвт на бояна. Всички са виждали как пребивам импрезата от която колегата лайт палър припадна на бояна, както и последния ми старт с най новото РС4 как вървяхме като заварени един до друг до 200км. такаче си трай бате, щото си много жалък, а ти кво караш всъшност я кажи?
Коментар
-
sa6o_gt написа:лелееее верно ли нищо не излезе от Пунтото, аз пък и не само аз мисля, че няма по красиво пунто от моето в бг. ако има такова ми го покажи. А дали върви няма как да знаеш щото мишоците не идвт на бояна. Всички са виждали как пребивам импрезата от която колегата лайт палър припадна на бояна, както и последния ми старт с най новото РС4 как вървяхме като заварени един до друг до 200км. такаче си трай бате, щото си много жалък, а ти кво караш всъшност я кажи?
Коментар
-
Re: ..
WhitePower написа:ALEKS_GT написа:леле санде ти си обладан маи от твоито гт.
Коментар
-
Re: ..
ALEKS_GT написа:леле санде ти си обладан маи от твоито гт.
Само че колата беше леко олекотена за този старт, смисал без музика и резервна гума
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар