Ура днеска най накрая са им докарали пясъка на водостуйката и ще ми резнат фланците, че много се застояхме и немаше развитие
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен
Collapse
X
-
е те много коли са по мощни само да не забравяме че съм 1.4 8 клапана, нека някой се опита да напрви това, което аз мога между другото съм учил 8 години в габрово и познавам много хора тами имам много спомени някой ден ще дойда с бегачката там, но с 350 коньови коли няма как да се меря, още повече, ако са 2.0 тунинговани турбини
Power Under Pressure
Коментар
-
Mupo_87
.....
такива неща пред жорко да не сте писали и казвали :P иначе пунтака много отговаря доакто беше в Благоевград ми беше един от любимите
Коментар
-
Tzarevo написа:Мисля,че с Пунтото на 200 коня ще имаш проблеми.Не мисля,че двигатела ще издържи.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
еи да мръдна за малко на моренце и веднага се появиха критици началника по-горе каза Да няма да е такси) и няма да ходя до китай с него ( щото е с ляв волан
)иначе развитието най-накрая фланците благополучно петъка са изрязани и от днеска се почва монтирането на нещото под капака снимки утре
) на електрония ми буст контролер ( малко е странен ) но ще видим като е готова колата
Power Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар