Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ура днеска най накрая са им докарали пясъка на водостуйката и ще ми резнат фланците, че много се застояхме и немаше развитие
    Power Under Pressure

Коментар

колегата мноо зарибен по бегачки дано да ги разкъртвашПС: в Габрово правят един голф 3, 350 коня и ся чака няква електроника да му докарат за да е по-мощен ли не знамизглежда адски звяр с тоз интеркулер той е същия
      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

е те много коли са по мощни само да не забравяме че съм 1.4 8 клапана, нека някой се опита да напрви това, което аз мога между другото съм учил 8 години в габрово и познавам много хора там и имам много спомени някой ден ще дойда с бегачката там, но с 350 коньови коли няма как да се меря, още повече, ако са 2.0 тунинговани турбини
        Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
          GbGz написа:
          но с 350 коньови коли няма как да се меря , още повече ако са 2.0 тунинговани турбини
          Шшш , стегни се ве , младеж !

Коментар

добре си дошъл в габрово има и 400 коня митсубишите го вардят за някои по така ....мощенможе би може да са уреди нещо

Коментар

Гледай сега дете мое нищо лично ама се опитвам да чета и следя темата на човека а такива настръхнали мнения ме разсейват ама голфове мицукошове трето пето тука е Фиат форум...айде стегнете се малко ако обичате....
              ...

Коментар

бре жорко не съм го писал аз туй бре ....спиро само му казвам за инфо

Коментар

.....

такива неща пред жорко да не сте писали и казвали :P иначе пунтака много отговаря доакто беше в Благоевград ми беше един от любимите

Коментар

GbGz написа:
                    бре жорко не съм го писал аз туи бре ....спиро само му казвам за инфо
                    Объркал съм нещо цитата , на Whitepower го казах това по-горе

Коментар

Мисля,че с Пунтото на 200 коня ще имаш проблеми.Не мисля,че двигатела ще издържи.

Коментар

Tzarevo написа:
                        Мисля,че с Пунтото на 200 коня ще имаш проблеми.Не мисля,че двигатела ще издържи.
                        В грешка си!
                        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Tzarevo написа:
                          Зависи колко км. мислиш да го караш ... ако ще го пускаш такси и искаш да ти деяни до 500 000 + , едва ли ще издържи

Коментар

еи да мръдна за малко на моренце и веднага се появиха критици началника по-горе каза Да няма да е такси ) и няма да ходя до китай с него ( щото е с ляв волан )иначе развитието най-накрая фланците благополучно петъка са изрязани и от днеска се почва монтирането на нещото под капака снимки утре ) на електрония ми буст контролер ( малко е странен ) но ще видим като е готова колата
                            Power Under Pressure

Коментар

за нови фланци ви трябва една плочкаето ги и новите фланци рязани на водосруйкатука малко препилване на турбината че нещо не пасна като хоратаНовият преправен колектор
                              Power Under Pressure

Коментар

Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X