Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jimi69 написа:
    тарелки, пружинки, валове, подготовка за 9000... няма ли да разкриеш кво си замислил
    ни мищо не съм замислил това ми стига
    Power Under Pressure

Коментар

Таблото е уникално....Чека защо се обажда?Друго си е до 9К ама и голямо духало трябва.А с голямото духало идва и кованата карантия и след чертата сумата е плашеща.
      4 бири и турбината да свири

Коментар

DogForLife написа:
        Таблото е уникално....Чека защо се обажда?Друго си е до 9К ама и голямо духало трябва.А с голямото духало идва и кованата карантия и след чертата сумата е плашеща.
        А вал не трябва?
        uno turbo 1.3 i.e' 86
        renault 19 1.8 16v
        uaz 469 4.0 turbo
        renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
        trabant 601 69'

Коментар

ми маи и без него може

Коментар

leandro написа:
            ми маи и без него може
            То може ама файдата ще е никаква
            uno turbo 1.3 i.e' 86
            renault 19 1.8 16v
            uaz 469 4.0 turbo
            renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
            trabant 601 69'

Коментар

DogForLife написа:
              ми много буст вижда и се опитва да го регулира ама нали съм с кранче и соленоида не пее в хора
              Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                DogForLife написа:
                ми много буст вижда и се опитва да го регулира ама нали съм с кранче и соленоида не пее в хора
                Аха шашардисва се колатаА вала.....освен да се удара по главата с него друго не виждам файда.Тия 20 коня от него дето ги дават са бошлаф работа според мен.Вече като имаш всичко останало да има и вал ОК, иначе.... 2 зъба на крана и си с един вал напред

Коментар

DogForLife написа:
                  WhitePower написа:
                  DogForLife написа:
                  Аха шашардисва се колатаА вала.....освен да се удара по главата с него друго не виждам файда.Тия 20 коня от него дето ги дават са бошлаф работа според мен.Вече като имаш всичко останало да има и вал ОК, иначе.... 2 зъба на крана и си с един вал напред
                  бе без предварение не стара
                  Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                    DogForLife написа:
                    Некакси не е маперско така....май Щото има перфекционисти дето не харесват Gtek-2 чипа, че леко беднеел и се налагало механично през рейката да се коригират смесите.....пък сега тука механично с кран карарим буст-а
                    ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

RASTIL написа:
                      WhitePower написа:
                      DogForLife написа:
                      Некакси не е маперско така....май Щото има перфекционисти дето не харесват Gtek-2 чипа, че леко беднеел и се налагало механично през рейката да се коригират смесите.....пък сега тука механично с кран карарим буст-а
                      ее споко като угасим чека ще сваля на 13 ки И да та открехна в екуто на пунтото има 2 екута , едното си е за горивната карта , а другото за буста другото еку не го пипам щото няма никакъв смисъл да си настройш бустта от там при положение че си с външен буст контролер демек безмисленна работа така че аз ядове с горивната карта нямам за разлика от твоя лубим Гтек 2 дето найстина беднее сместта Капич?
                      Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                        И да та открехна в екуто на пунтото има 2 екута , едното си е за горивната карта , а другото за буста
                        Баси и модерния хер бош,как е успял в тая малка кутия да натика два компа
                        Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

ivanko_rs написа:
                          WhitePower написа:
                          И да та открехна в екуто на пунтото има 2 екута , едното си е за горивната карта , а другото за буста
                          Баси и модерния хер бош,как е успял в тая малка кутия да натика два компа
                          Модерен , пък и мапа даже е вътре
                          Power Under Pressure

Коментар

А добре в опитите си да коригира буста компа дали това оказва някакво влияние.Мисълта ми е като го удари големия буст и изпадне в тежка депресия дали е проблем.Може да пробвам да ъпдейтна джаджата и ако намери колата да се повозим някой ден.

Коментар

DogForLife написа:
                              А добре в опитите си да коригира буста компа дали това оказва някакво влияние.Мисълта ми е като го удари големия буст и изпадне в тежка депресия дали е проблем.Може да пробвам да ъпдейтна джаджата и ако намери колата да се повозим някой ден.
                              бе не ти схванах мисълта ама и да се опитва да коригира нема с какво щото соленоида не пее в хора както казах и от там мапа вижда че му е многжко буста иначе другото еку си бачка независимо от това ама ако си решил ще ти мапна и другото еку на 2 бара не ръсаждава много
                              Power Under Pressure

Коментар

Не просто питам дали оказва влияние нищо повече.

Коментар

Working...
                                X