Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Супер евала зарадва ме много !

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=rT4usnXvn7A&feature=plcp
      Power Under Pressure

Коментар

Power Under Pressure

Коментар

Браво, бравоо постарал си се! Добре че се закрепи хубавото временце. С моето ще съм доволен и на 16.453
          Fiat Punto 1.4 GT
          Mitsubishi Galant 2.5 V6 Automatic

Коментар

први старт рибата и орлин

Коментар

WhitePower написа:
              а ето и времената от измервателната техника на Кондофрей драг челиндж13.84614.06113.98714.324за състезанието колата се изискваше напълно обурудвана с седалкии всичко температурата на околната среда около 30 35 градуса n_da_beach:
              Брааааво за времената :D

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=GyGwT...youtu.beоще малко видео
                Power Under Pressure

Коментар

На 23 юни на летището в Кондофрей, близо до Радомир ще бъде дадено началото на европейския драг шампионат King of Europe Drag Series. Първоначалната идея за провеждането на мероприятието бе да се затвори някой голям булевард в София, но от Общината така и не разрешиха. Очаквайте в следващите дни програмата, условията за участие и всякаква информация за събитието.

Коментар

и понеже продължаваме с проекта ето и малко екстри реших след 4 години да си монтирам спойлера , ама понеже не ме кефят лампичките и подмених вътрешността с диодна матрица между другото бояджията е страшен за пръв път да ми хареса как е боядисано всичко
                    Power Under Pressure

Коментар

Сега като гледам стартовете, приплъзването си е голям проблем. Гумите маи вече не помагат

Коментар

Mupo написа:
                        Сега като гледам стартовете, приплъзването си е голям проблем. Гумите маи вече не помагат
                        аз не мисля така старирах от страни на лепилото но сцеплението на пистата беше мнооого добро , тва че пищят не значи че не ускорява направо се изстрелва , даже пищят едно измъченоправих проба и на лепилото , е там е уникално , аз не успях да ги превъртя , трябваше да ритна съединителя пак за да влезе в обороти за буст то и за това имаше толкова много строшени скорости на тази писта
                        Power Under Pressure

Коментар

ето и бронята боядисана , евала на бояджията , сега колата изглежда матова в сравнение с новобоядисаните детайли но след полиране ще се изравни блясъкът
                          Power Under Pressure

Коментар

Браво колега доста труд е положен по колата но е имало за какво страхотни стартове прави евала на такива като тебе
                            FIAT,LANCIA,ALFA ROMEO

Коментар

ето малко бонус On-boardhttp://www.youtube.com/watch?v=4LPtFCz1iMY&feature=youtu.beтемпературата на вън е 35 градуса и колата е убурудвана с салон камерата от жегата малко се бъргна че я бях забравил на предносто съкло , а в колата беше сигурно 60 градуса то аз се бъгнах камло ли техниката
                              Power Under Pressure

Коментар

може ли един съвет?!Тръбата, която ти отвежда въздух до филтъра ако я подмениш, с такава пластмасова с колена само на 45 градуса, ще имаш повече и по бърз въздух до филтъра :D Малак но важен фактор Ако се постави директно филтъра долу да се показва при дъжд и някой капка дали ще е проблем
                                Punto JTD
                                http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

Working...
                                X