Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

WhitePower написа:
    biser_as написа:
    WhitePower написа:
    biser_as написа:
    ЕГТ-то определено е хубаво човек да го следи докато настройва (стига да го измерва на правилното място и с правилната апаратура), но от това, което аз лично знам, не може да е единствения ориентир за оптимален аванс.
    теоретично в движение освен ЕГТ и AFR друго няма как да гледаш а ЕГТ то е най показателно за предварениетоМойте чипове са англииските и са едни от най-добрите но искам още малко да се заиграя
    После ако не ти е проблем може да споделиш ко се е случило Тия чипове до колкото знам в таблиците на аванса нямат никакви промени спрямо стандартните и са за безоловен 95, тта ако е така предполагам има мегдан за още някой конче отгоре.Това е поне за СЕБ0, 1 и 2 (за СЕБ4 ненам) и е инфо от нет-а, не съм го гледал на практика дали е така де :D
    не е така има леки корекции в аванса и в пълненето на SEB 0просто 4.1 е на моя фред на екуто и ще го свалям събота за да му донастроя малко пълненто че много барове стават бензиновия регулатор за да държиме смес
    Power Under Pressure

Коментар

Ей браво бе! Това лято да дойдеш във Варна с пунтака да ме повозиш, че с тес нафтови алфи вече забраих какво е повер и тръпка.Фана ме носталгията чесно... :DСега забелязох кога сме се регистрирали в тоя форум... кога мина това време....форумни пенсионери

Коментар

beer написа:
        Ей браво бе! Това лято да дойдеш във Варна с пунтака да ме повозиш, че с тес нафтови алфи вече забраих какво е повер и тръпка.Фана ме носталгията чесно... :DСега забелязох кога сме се регистрирали в тоя форум... кога мина това време....форумни пенсионери
        ще видим за варна че искам и вътре салона да го направя като отвънка да изглежда
        Power Under Pressure

Коментар

ела в Габрово да си видиш аверите пък аз ще те заведа на ефтин тапицер и да ма повозиш в бегуната Оо забравих да та питам за националната среще няма ли да идваш
          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

ще видя ка е семейството и ще преценим как ще патуваме че сме 5 човека
            Power Under Pressure

Коментар

Вчера пристигната спортните амортесиори на ФК за пунтото естесвенно една муха мина през лавата че задните на алфата и на пунтото трябва да се еднакви и алфата се уреди с нови спортни амортесиори на ФК от там конитата бяха демонтирани и ще бъдат инсталирани на пунтото ето и малко снимки да откриете разликите
              Power Under Pressure

Коментар

Екстра завъртане си направи.Сега пунтото ше е лагерница Да кажеш после как се държи алфата с ФК-то и пунтото с конито (то е ясно де).
                4 бири и турбината да свири

Коментар

DogForLife написа:
                  Екстра завъртане си направи.Сега пунтото ше е лагерница Да кажеш после как се държи алфата с ФК-то и пунтото с конито (то е ясно де).
                  ми алфата стана малко по мекафк то не е кони
                  Power Under Pressure

Коментар

днеска качих конито на пунтото и от тозаде стана по стегната и по твърда , ама ги и натегнат на 3 за повече стабилностреших да продавам ФК то и да мина о от отпред на КОНИ , не ме питайте защо до сега съм карал алфата само с кони , другото пунто е с ОМП , а на моя френд е също с КОНИвсе пак реших и аз да не изневерявам и да си взема мерцедеса на амортесиорите ако така може да се нарече
                    Power Under Pressure

Коментар

ето и вече видео от Драга на италянките и първи клипове с вървящата колицаhttp://www.youtube.com/watch?v=88E5K...FnWJewSUKGI145 Турбоhttp://www.youtube.com/watch?v=ysUhf...?v=8SqUPFG_3jo
                      Power Under Pressure

Коментар

http://vbox7.com/play:2aba5c28още 1
                        Power Under Pressure

Коментар

Ммм доста е бърза Аз искам клипче он борд нещо да се усети малко

Коментар

eeee mnogo varvi tova punto be orlin4o.
                            http://www.snimka.bg/album.php?album_id=355531

Коментар

13,50сек. предполагам сигурно си имал и по добри времена.
                              Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Има и доста нсики 13-ки записани, но изниква въпроса - доколо са реални всички тези времена от вчера? И не само на ГТ-то.... Иначе огромно евала за положения труд от всички!

Коментар

Working...
                                X