Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги,Леко майтапя УайтПауъра :D Иначе и аз съм с Пунто ГТ, като за тунинг състоянието му в момента основен принос има УайтПауър.Много голям фен е и прави всичко с огромно желание и ентусиазъм. Винаги помага и е супер честен.Поздрави

Коментар

Ето и новите попълнения под капака )много са готини
      Power Under Pressure

Коментар

Здрасти колега, точно з тия мъркучи иде реч. Пръсна ми се мъркуча дето влиза в инжекцията и тука по Варнанския край не мога да го намеря никъде. Едни пичове го вулканизираха и за сега държи, ама така или иначе си е временна работа. От къде да намеря оригинален или поне дето да пасва, щото не ми се правят измислици от тръби и снадки и колена и т.н.?
        В наща хубава страна, майката ни се ........!

Коментар

Hitreca написа:
          Здрасти колега, точно з тия мъркучи иде реч. Пръсна ми се мъркуча дето влиза в инжекцията и тука по Варнанския край не мога да го намеря никъде. Едни пичове го вулканизираха и за сега държи, ама така или иначе си е временна работа. От къде да намеря оригинален или поне дето да пасва, щото не ми се правят измислици от тръби и снадки и колена и т.н.?
          я напиши подроно какво ти трябва ще ти намеря всичко , само кажи кой маркуч влиза във инжекцията ( щото не мога да разбера какво имаш предвид под инжекция ) тая кола има 1000 маркуча а тези от снимката са за водата
          Power Under Pressure

Коментар

Благодаря ти колега ама от другата тема сигурно си разбрал че вече не ми трябват мъркучи, щото няма какво да ги надуе. Ще видя кво ще правя с турбото първо, а пък после ще му мисля за другите работи.
            В наща хубава страна, майката ни се ........!

Коментар

Иха най-сетне темата е важна честито на WhitePower Относно гъзарските водни съединения, смяната защо си я предприел? или от естетическа гледна точка :D Маркучите са страхотни от къде си ги закупил ако не е тайна и цена?

Коментар

ми нали ви обясних че аз си ги внесах ) щото във бг такива няма иначе цената е около 100 лева , а защо предприех смяната ммммтова е хубав въпрос първо щото такива водни трудно се намрират оригинални а и цената ще е малко по ефтина ,та реших да изпреваря събитията пък и самко да пише )
                Power Under Pressure

Коментар

След като си подкарах пак ПЦ то за диагностика и се закачух към пунтарата и гледам ,че нещо компа е отчел че му идва прекалено много бустта и след малко размисли си страсти смених екуто , предположенията за заминал мап но след като си направя новите настойки че избегаха малко ще съм сигурен дали е от него или просто съм изтаванил дебитомера и за това забива носът
                  Power Under Pressure

Коментар

пунтарата е зазимена зимата ще има време за дозавършване и подобрения зимния проект е мега скуирт и претапициране за салона ( ако не се захвана да правя една алфа 145 2.0 16В конверсия от атмосферка на турбо )
                    Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                      пунтарата е зазимена зимата ще има време за дозавършване и подобрения зимния проект е мега скуирт и претапициране за салона ( ако не се захвана да правя една алфа 145 2.0 16В конверсия от атмосферка на турбо )
                      Успех колега,Кеф цена Няма :D Поздрави от Дупнишкото пунто

Коментар

pumata_dp написа:
                        WhitePower написа:
                        Успех колега,Кеф цена Няма :D Поздрави от Дупнишкото пунто
                        месри смерси дажо и твойата да е във добре кондиция
                        Power Under Pressure

Коментар

най новата придобивка , инсталирана е и има уникален взук измита направена и за малко да излезе ама на , само аз и Фандъкова не са разбрали че ще вали сняг днеска
                          Power Under Pressure

Коментар

DV26 (двубуталния) предполагам И аз мислех да слагам такъв,но в крайна сметка се доверих на Forge и сложих "тихия" DV006. Пунтото много радва.Само не знам аз ли с летните гуми развалих времето или ти с мивката :D

Коментар

kaci написа:
                              DV26 (двубуталния) предполагам И аз мислех да слагам такъв,но в крайна сметка се доверих на Forge и сложих "тихия" DV006. Пунтото много радва.Само не знам аз ли с летните гуми развалих времето или ти с мивката :D
                              а де понеделника за малко да открия сезона ама по принци бейлито е 2 пъти по шумно от форга
                              Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                                kaci написа:
                                а де понеделника за малко да открия сезона ама по принци бейлито е 2 пъти по шумно от форга
                                И по принцип бейлито прави 2 пъти повече проблеми от форджа :D Базикам те, честита придобивка!Между другото на 20 и 21-ви март на диното в Хеед-91 организират шампионат за най-мощен автомобил, що не я докараш и срещу 30лв. да се ориентираш горе-доле дали си достигнал проектираните 200++++ коня

Коментар

Working...
                                X