hf hpe написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен
Collapse
X
-
Power Under Pressure
-
Tuning Mode написа:Няма спиране :D само развитие и развитие, а иначе мегата си е друга работав прочем защо така често ти се прецакват дебитомерите аз само това не мога да разбера
дали има нещо общо с тунинг-а на двигателя? или чип-а?
четвърни няма да има щото нов е 700 лева а такива пари няма да дам за дебитомеркато гледам пунтовци със меги ще станем 2 щото и един клинет има същия проблем със дебитомера лошото е че нямам здрав вече за тесване на клиентски коли , до сега тесвах с моя ама и той замина нищо де както ми се вика всяко зло за добро или от Робърт Бош Към Мега Смърт
Power Under Pressure
Коментар
-
sonicempire написа:има едно пунто със сигурност което е на мега но колегата не влиза в форумазнам го добре е направено но със много пара а за мегата притеснения нямам , нали със един френд му мапваме заедно неговата а скоро могат да станат и повече пунтарите със мегите
Power Under Pressure
Коментар
-
ти гледаш ли километража постоянно докато караште са за се хвърля един поглед от време на време за да не стане белята и да излезе най-важния елемент от отвътре а иначе се кара много по лесно от преди само дето волана със 2 ръце че много сее на пътя от ускорението и прибуксуването иначе карето нещо се заклини или е било камък или ебали му мамата сега грам не тропа и не се обажда , а иначе щеше да ми придъни пода със 2 километра иначе имаш едно возене за сега събирам периферията за мегатаиначе богатат смес от деботомера е компесирам със високо наляганена турбината - демек сега си е на 6 както я искам , но на друго пунто дебитомера няма да бачка
)само да се оправи времето и очаквйте едно филче със много рев и свистене на гуметата
Power Under Pressure
Коментар
-
да да клипче си е наложимо да плакнем очи :Dа относно уредите чак да ми трябва курс :D освен АФР и температура масло не знам какво може да има нестандартно?може би някаф модул за гледане на параметрите на двигателя в реално време?
а това за двете раце му вярвам на орлин :P :D возих се в турбо голф 3 230к.с на колелата и си ходеше през платната
:D
Коментар
-
WhitePower написа:така говориш щото не си карал такова животно , кефа и несравним риска е толкова голям колкото и при скутеритеПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
sonicempire написа:а и защо си мисля че се опитваш постоянно да ме игнорираш от ГТ сектата,само защото ми е стоково Пунтото ли?споко действам вече по въпроса.бавно но сигурнона мотора съм стигал до 200 , на колата малко отогоре , на мене толко ми е търпилото
за тебе незнам иначе за риска който споменах :пунтото е малко мека кола от към удари и ако ти се шибнеш или те ударят риска си е като да пднеш със мотор
са разбрали ме , днека брат ми ми докара неговото пунто и сега го почвам да го ремонторам него че му е ебал мамата , некаде има спукани турбо пътища
Power Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар