значи ти ттрябва комутатор за дюзи за да може течноста да навземе между иглата и основата иначе ефекта имаалфата започна да пали от ключ върви по мазнои не клатшка на ниските обороти и върви съвсем малко по добре но и не бяха много запушени като на едно пунто то започна да пали от ключ и му се оправиха всичките проблеми със палене на студено и вървене
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен
Collapse
X
-
Joro написа:Аз ги включвам към един трансформатор на 12в, по мощничък със един диод за еднополупериодно изправяне, може и без диода. Обаче това се отнася за ВИСОКООМНИТЕ дюзи - които са 14-16.5ома. Ако има диод дюзите тракат с 50hz, а ако няма - със 100hz. И ги пускам една по една във ваничката.Power Under Pressure
Коментар
-
E, проверявам ги от време на време. И като вземат да понатоплят повече - и спирам. Наистина за около 3-4 мин работа вдигат около 50 градуса. За 2-3 цикъла се изчистват. Може да се пробва и на по ниско напрежение, тогава загряването ще е по малко. Просто нямам друг траф под ръка за експерименти, пък и не чистя всеки ден дюзи
Коментар
-
Joro написа:E, проверявам ги от време на време. И като вземат да понатоплят повече - и спирам. Наистина за около 3-4 мин работа вдигат около 50 градуса. За 2-3 цикъла се изчистват. Може да се пробва и на по ниско напрежение, тогава загряването ще е по малко. Просто нямам друг траф под ръка за експерименти, пък и не чистя всеки ден дюзи)
Power Under Pressure
Коментар
-
ALEKS_GT написа:орлинчо как е бегачката разбрах че чистиш инжектури кога да си запиша час.да видим дали ще станат старита че нешто я изоставих моита колица само гас и раздавам тре и малко ремонти че ми стана нешто скучно. :D :D :D) все едно си ме виждал
) обади се да се чуем имам да черпа роди ми се син
Самуил му е марката
Power Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар