Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тунинг на пунто кабрио

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тунинг на пунто кабрио

Здравейте фенове на фиат. нов съм в този форум, но бих искал да ви покажа нещо. купих на жена ми пунто кабрио и мисля да го наглася малко.сложих нови джанти с нови гуми 185/55/15, сложих нови фарове. ще му монтирам lambo doors, лек тунинг, ефектна боя/alustar/колата стои, като хромирана и малко музика. мисля,че ще стане добре. приемам предложения и идеи.Модерирано.Безплатна реклама може да се прави само в Бизнес обяви.Модераторски екип на fiat-bg.org.
    Прикачени файлове

Според мен е добре това което си замислил но предведи това , че колата ще е кара жена ти а тези Пловдивски пътища с тези дупки направо ужас ! Като знам аз навремето с мойят голф какъв зор беше да го карам особено на паваж с 30 км и прелитащи покрай мен нервни шофьори гледайки ме странно Предницата ми се вижда малко ниска на снимката , а има много високи шахти по пътя ! Едно ниско спортно укачване с хубави джанти според мен е достатъчно!
    Fiat Marea / 1.9 TD 100 / Weekend
    Škoda Fabia / 1.9 TDI /

Коментар

Ми с колегата ZENDER се свържи и той на гаджето си взе пунто и го нагласи
      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Честито пунтака ще стане пушка след това, което си намислил най - много може да сложиш едно малко антикрило с 3ти стоп на багажника ако има място да смениш страничния мигач с бял. Музика и някое гърненце да мърка като котенце не някой гоуфаджийски. И не прекалявай с нагласяването
        Fiat punto 1,1
        Fiat bravo 1,6 16v
        Fiat bravo 2,0 20v
        Honda civic 1,5
        BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Re: тунинг на пунто кабрио

megacolor написа:
          здравейте фенове на фиат.нов съм в този форум,но бих искал да ви покажа нещо.купих на жена ми пунто кабрио и мисля да го наглася малко.сложих нови джанти с нови гуми 185/55/15,сложих нови фарове.ще му монтирам lambo doors,лек тунинг,ефектна боя/alustar/колата стои като хромирана и малко музика.мисля,че ще стане добре.приемам предложения и идеи.
          Ей мен като се има в предвид че ще я кара жена ти нищо не прави

Коментар

Според мен това ще е на мястото на долната част на бронята, не мисля, че просто ще го добави ... и ако не сложи спортно окачване колата няма да стане по-ниска... просто по-красива ... Евала, че си решил жена ти да кара по-хубава кола от останалите жени И не само жени

Коментар

Сложихме lambo doors и пооправихме таблото.
              Прикачени файлове

Коментар

Доста добре се получава за сега.Браво.Поздравления

Коментар

Колко ти струваше удоволствието за вратите ?
                  www.CarProfi-BG.com
                  Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                  Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                  Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Working...
                  X