LinkTuning Fiat/Lancia Twin Cam Engines (pdf 90Mb)заглавието си казва всичко става въпрос за колите до 1994-5.p.s. благодаря на колегата hf hpe за дигитализирането на книгата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Tuning Fiat/Lancia книга
Collapse
X
-
Re: Тунинг
hf hpe написа:street_vagabont написа:Колко струва? Кеш, лизинг ?Tipo DGT, 1.6 DOHC
Коментар
-
Момчета като го разгледах така отгоре отгоре и ми се видя доста интересно,но тук идва проблема че не съм добре с англииския и не разбирам всичко.До колкото разбрах това важи и за фиат типо 1.6 двувалка 1585сс.Та някои от вас може ли да ми каже колко би ми струвало да направя описаните там промени. и само не разбрах разпределителните валове трябва ли да се сменят или не.Ще е добре ако някои знае да каже и цени за двата карборатора дето ги има снимани там абе по подробно.Доста интересно ми се видя пък и май не е толкова скъпо.Благодаря предварително!!!
Коментар
-
vld написа:Момчета като го разгледах така отгоре отгоре и ми се видя доста интересно,но тук идва проблема че не съм добре с англииския и не разбирам всичко.До колкото разбрах това важи и за фиат типо 1.6 двувалка 1585сс.Та някои от вас може ли да ми каже колко би ми струвало да направя описаните там промени. и само не разбрах разпределителните валове трябва ли да се сменят или не.Ще е добре ако някои знае да каже и цени за двата карборатора дето ги има снимани там абе по подробно.Доста интересно ми се видя пък и май не е толкова скъпо.Благодаря предварително!!!Tipo DGT, 1.6 DOHC
Коментар
-
Страхотна книга приятели! Направо е учебник за тунинговане на мотори.Вече я копирах и я прелиствам за удоволствие. Е, правили сме и в Бьлгария доста от тези хитрости и то резултатно, но тук всичко е теоретично модковано-много работа е паднала,много експерименти! Книгата е почти 10 год.- блазе им на англичаните! А защо точно тези мотори, а не ангииски, да речем? Това са НЕПОБЕДИМИТЕ "двувалки"- мечта на времето на всеки тунинг-специалист-страхотен потенциал за форсаж.Тунингьт е поетапен и закономерен, в лубителски условия, трудно изпьлним,но могат да се пипат някои неща, естествено по-малко ефективни.Има ли мераклии?
Коментар
-
Това което казва HF-FPE за старите мотори е самата истина. На сайта му почти всички неща са вече за 16 клапанови мотори на ланча и др. Но още продължава да продава артикулите за двувалките. А за мераклии има много . Аз съм си лъснал интейк частта на главата и клапаните доста добре (не че има ефект, но всичко за идеята). Това което сматам да направя като се видя с малко пари смятам да си оправя аспуха с генерациите. В книгата доста точно е описано как би трябвало да се направи. С олекотяване на маховика не ми се занимава много много.Tipo DGT, 1.6 DOHC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар