ici написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дискусия за ХГТ притежателите и общо за фиат ...
Collapse
X
-
ici написа:Zaphod написа:Snaker написа:... сток хгт се върти около 16 на 402 метра ... за 14 секундно браво си заслужава доста:: Show me some Madness ::
Коментар
-
Zaphod написа:Snaker написа:... сток хгт се върти около 16 на 402 метра ... за 14 секундно браво си заслужава достаex Fiat Bravo GT
Коментар
-
ivo098 написа:Zaphod написа:Snaker написа:... сток хгт се върти около 16 на 402 метра ... за 14 секундно браво си заслужава доста:: Show me some Madness ::
Коментар
-
Re: Дискусия за ХГТ притежателите и общо за фиат ...
Snaker написа:Някой от притежателите на браво на ХГТ да си е играл с "чупене" на возилото си с цел позасилване ...ако ДА - да сподели или пък други които са имали взимане даване ...аз съм пред смяна на тривиални неща ...ремус краен ... линка който си пазя не отваря директно продукта но на официалния сите може да се види какво предлагат ...валове - не съм сигурен че това е най-добрия избор обаче ...http://www.powerfiat.com/product_inf...48гледам филтъра от к&н който продават се слага на мястото на стария или поне така декларират ... та смятам такъв да взема ...един чип ше бодна тука къстъм съм намерил ... и трябва да намеря някой генерацията да ми прави ...би било интересно ако някой сподели идеи и опит ... насоки и т.н. в по финните и истински пренаправяния ...
Коментар
-
Re: Дискусия за ХГТ притежателите и общо за фиат ...
ici написа:Snaker написа:Някой от притежателите на браво на ХГТ да си е играл с "чупене" на возилото си с цел позасилване ...ако ДА - да сподели или пък други които са имали взимане даване ...аз съм пред смяна на тривиални неща ...ремус краен ... линка който си пазя не отваря директно продукта но на официалния сите може да се види какво предлагат ...валове - не съм сигурен че това е най-добрия избор обаче ...http://www.powerfiat.com/product_inf...48гледам филтъра от к&н който продават се слага на мястото на стария или поне така декларират ... та смятам такъв да взема ...един чип ше бодна тука къстъм съм намерил ... и трябва да намеря някой генерацията да ми прави ...би било интересно ако някой сподели идеи и опит ... насоки и т.н. в по финните и истински пренаправяния ...:: Show me some Madness ::
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар