Някой от притежателите на браво на ХГТ да си е играл с "чупене" на возилото си с цел позасилване ...ако ДА - да сподели или пък други които са имали взимане даване ...аз съм пред смяна на тривиални неща ...ремус краен ... линка който си пазя не отваря директно продукта но на официалния сите може да се види какво предлагат ...валове - не съм сигурен че това е най-добрия избор обаче ...http://www.powerfiat.com/product_inf...48гледам филтъра от к&н който продават се слага на мястото на стария или поне така декларират ... та смятам такъв да взема ...един чип ше бодна тука къстъм съм намерил ... и трябва да намеря някой генерацията да ми прави ...би било интересно ако някой сподели идеи и опит ... насоки и т.н. в по финните и истински пренаправяния ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дискусия за ХГТ притежателите и общо за фиат ...
Collapse
X
-
Re: Дискусия за ХГТ притежателите и общо за фиат ...
Snaker написа:Някой от притежателите на браво на ХГТ да си е играл с "чупене" на возилото си с цел позасилване ...ако ДА - да сподели или пък други които са имали взимане даване ...аз съм пред смяна на тривиални неща ...ремус краен ... линка който си пазя не отваря директно продукта но на официалния сите може да се види какво предлагат ...валове - не съм сигурен че това е най-добрия избор обаче ...http://www.powerfiat.com/product_inf...48гледам филтъра от к&н който продават се слага на мястото на стария или поне така декларират ... та смятам такъв да взема ...един чип ше бодна тука къстъм съм намерил ... и трябва да намеря някой генерацията да ми прави ...би било интересно ако някой сподели идеи и опит ... насоки и т.н. в по финните и истински пренаправяния ..."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
Интересен сайт. Колкото до филтъра - ако ползваш такъв, който можеш да сложиш в кутията - ще получиш съвсем минимален /незабележим/ ефект.Ако си решил да сменяш цялата изходяща генерация - ще има голям ефект, но помисли и за звука - ще се нарадваш за седмица-две, а после? Виж, смяната на валовете съвсем не е лошо нещо, но пък това води и до други ’смени’ - по-мощна бензинова помпа, евентуално по-големи пружини на повдигачите и т. н., което си е една доста сериозна инвестиция... За една-две секунди на Божура не си струва, според мен...Alles in Ordnung
Коментар
-
Zaphod написа:Интересен сайт. Колкото до филтъра - ако ползваш такъв, който можеш да сложиш в кутията - ще получиш съвсем минимален /незабележим/ ефект.Ако си решил да сменяш цялата изходяща генерация - ще има голям ефект, но помисли и за звука - ще се нарадваш за седмица-две, а после? Виж, смяната на валовете съвсем не е лошо нещо, но пък това води и до други ’смени’ - по-мощна бензинова помпа, евентуално по-големи пружини на повдигачите и т. н., което си е една доста сериозна инвестиция... За една-две секунди на Божура не си струва, според мен...:: Show me some Madness ::
Коментар
-
hf hpe написа:този сайт дето си намерил с много дебели цени беза валове най добре се свържи директно с коломбо бариани и ги питай за ценаа относно чипа те съветвам искренно да си купиш такъв заедно с валовете, в смисъл да питаш колмбо бариани и за чипзащото техният ще е оптимален, иначе за къстъм мейд тук в БГ изобщо не се връзвай, освен ако е на динистенно такъв стенд има само на едно место все още и аз съм леко скептичен за възможностите на собствениците му за работа с него:: Show me some Madness ::
Коментар
-
Snaker написа:... сток хгт се върти около 16 на 402 метра ... за 14 секундно браво си заслужава достаAlles in Ordnung
Коментар
-
Zaphod написа:Snaker написа:... сток хгт се върти около 16 на 402 метра ... за 14 секундно браво си заслужава доста:: Show me some Madness ::
Коментар
-
hf hpe написа:Snaker написа:...бтв. там не разбрах само едно ... за тоя двг. пише за валовете - Road medium - кво ше рече тва ?:: Show me some Madness ::
Коментар
-
Snaker написа:Zaphod написа:Snaker написа:... сток хгт се върти около 16 на 402 метра ... за 14 секундно браво си заслужава достаAlles in Ordnung
Коментар
-
Zaphod написа:Snaker написа:Zaphod написа:Snaker написа:... сток хгт се върти около 16 на 402 метра ... за 14 секундно браво си заслужава доста:: Show me some Madness ::
Коментар
-
Zaphod написа:Snaker написа:... сток хгт се върти около 16 на 402 метра ... за 14 секундно браво си заслужава доста
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар