Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чип тунинг за Браво...???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преди една година беше 300 лв. (EDIT: 350 си е било ама съм забравил), на скоро обаче си говорехме с marryboy за чипа, и той ми каза че Бобо му е взел 350лв. Той обаче е с пунто jtd. Предполагам, че и за нас ще е 350 лв. За 1.6 Браво сигурно ще е по-евтино.
    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

vsd, ако имаш отношения с този човек питай го дали ще направи отстъпка ако ги сложим и двамата. 300лв е добра цена.
      Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

nanio написа:
        vsd написа:
        Jimy за какво ти е да сменяш целия чип. На JTD се сменя само софтуера.
        Кой предлага тази процедура?
        От три месеца и аз прявя това.Първа беше моета колица.Флашера си купих от Brezel.Корекцията е от него.Аз му изпращам оригинала,до половин час ми го връща.Качвам го на колката ти си готов.Ценит са 250лв. за бензинки без турбо 10-12% 350лв. за турбо дизел,турбо бенз. 25-32%За коли без EOBD букса съм си купил друг програматор.Цените са същите,само отнема малко по-вече време.(2-3 часа)За всички желаещи с Фият цените са 200лв. и 300 лв.
        Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

за мареа 1,9 тд 100к.с. става ли това с увеличаването на кончетата или?
          ФИАТ МАРЕА 1,9ТД

Коментар

gmg_service написа:
            nanio написа:
            vsd написа:
            От три месеца и аз прявя това.Първа беше моета колица.Флашера си купих от Brezel.Корекцията е от него.Аз му изпращам оригинала,до половин час ми го връща.Качвам го на колката ти си готов.Ценит са 250лв. за бензинки без турбо 10-12% 350лв. за турбо дизел,турбо бенз. 25-32%За коли без EOBD букса съм си купил друг програматор.Цените са същите,само отнема малко по-вече време.(2-3 часа)За всички желаещи с Фият цените са 200лв. и 300 лв.
            А Качествени ли са защото парите ми се виждат малко сравнения с тия който мои човек уж ми казва (говоря за 400 лева иначе взима по 500 )
            Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

колега за мареата ми ставали тунинговането? тя е ТД 100 /09.97г.
              ФИАТ МАРЕА 1,9ТД

Коментар

atletikos написа:
                gmg_service написа:
                nanio написа:
                vsd написа:
                А Качествени ли са защото парите ми се виждат малко сравнения с тия който мои човек уж ми казва (говоря за 400 лева иначе взима по 500 )
                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=20809&start=15http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?p=858282&highlight=#858282http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=16211&postdays=0&postorder=asc&sta rt=465За TD 100 не става.
                Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

blagun написа:
                  Пълна измама
                  http://cement1000.hit.bg/
                  Прикачени файлове
                  Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

gmg_service написа:
                    atletikos написа:
                    gmg_service написа:
                    nanio написа:
                    vsd написа:
                    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=20809&start=15http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?p=858282&highlight=#858282http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=16211&postdays=0&postorder=asc&sta rt=465За TD 100 не става.
                    Аз не казвам ,че лъжеш просто попитах та каква е твърдата цена за Фиат Браво 1,9 ЖТД ?!
                    Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

re

Пуснах линковете,не да се оправдавам,а който се интересува да ги разгледа,тъй като там е доста подробно обяснено.А крайната цена не зависи само от мен.Варира от 200-350 лв.200-250 за атмосферки300-350 за коли с турбо
                      Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

за чиптунинг направен специално за вашата кола с професионален лицензиран софтуер и професионална техника за програмиране пред ОБД и епром чипове пишете на ЛС ... за повече информация www.dimsport.it
                        Madness Motorsport
                        (\__/)
                        (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
                        (")_(") signature to help him gain world domination.

Коментар

Такааа...наприказвахте се ... обменихте информация...посъбрахте инфо...търпеливо четох постовете ви...В МОЯТА ТЕМА....и отговор на моя въпрос не видях???

Коментар

Е как не си видял?Аз как го виждам?Виж поста на blagun на първата страница.
                            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

gmg_service написа:
                              blagun написа:
                              Пълна измама
                              http://cement1000.hit.bg/
                              snaiperisto по-точен отговор от тези двата едва ли има. Пълна измама е тази кутийка. А относно
                              snaiperisto написа:
                              И все пак : има ли възможност за някакъв тунинг или квото и да е ...само да докарам няколко коня на тоя мотор - 1.6 16
                              Различни колеги са постнали поне 4 връзки към хора, които се занимават с това или пък те самите се занимават с това. Питай ги тях директно за цени и си готов Успех в чипването.
                              FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Е , да ... линкове...питай тоя-питай оня...е , мерси все пак на колегите но разчитах някой да ми даде инфо тук...нещо като "аз съм сложил и..." или " "...един колега..." ама както и да е...мерси все пак.

Коментар

Working...
                                X