Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Завършен тунинг проект Фиат Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Завършен тунинг проект Фиат Браво

Колата не е от тука както виждате тунинга не е правен тука. Просто поствам темата за да видите. Братчеда ги прати снимките и си казах да я постна темата тука приятно гледане

браво. но лошото е че в бг... почти невъзможно да срещнея подобо нещо.
    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Е може да се срещне ама нз да ли може да се направи. Тука и една готова броня едвам я слагат :D

Коментар

На мен лично този тип тунинг на Бравото с раздуване на калниците нещо не ме радва особенно...
        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

КРАСОТА !!Браво !
          Собствениците на италиански коли са два вида. Едните случайно са попаднали на италиански автомобил, а другите са хората с бензин в кръвта. За тях колата не е средство за придвижване, а източник на енергия и адреналин.
          PuntoManiac ;]

Коментар

Изобщо не ми харесва.То нищо не е останало от бравото ... Все едно гледам друга кола

Коментар

MrElectro написа:
              Изобщо не ми харесва.То нищо не е останало от бравото ... Все едно гледам друга кола
              Съгласен!
              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Тез коментари защото е от ТР ако беше от Бг колата всеки ее каква кола нз си какво пък ако я видите на живо видяли я ве нз си какво ама изразявай те си мнението споко ...

Коментар

И на мен не ми харесва. Аз обичам изчистен тунинг, това просто не е мой тип.
                  Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

westdogg написа:
                    И на мен не ми харесва. Аз обичам изчистен тунинг, това просто не е мой тип.
                    Е това е коментар не като другите

Коментар

На мене също не ми харесва.Много е натруфена колата с тези прагове и вежди.Не и ходи въобще.Както съм казвал и преди Бравото е толкова изчистено че много трудно доработки могат да го направят по-добре.Където е бутал италиянски дизайнер ,трудно се доработва.Па и тая задница,нямам думи...
                      Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Oki_Tuning написа:
                        Тез коментари защото е от ТР ако беше от Бг колата всеки ее каква кола нз си какво пък ако я видите на живо видяли я ве нз си какво ама изразявай те си мнението споко ...
                        Няма значение къде е правен тунинга...Лично на мене едно турско Уно ми разби фантазиите за тунинг.Беше адски красиво направено,но това Браво просто не е Браво

Коментар

Working...
                        X