Ето вече съм с нови мигачки, ето май не стана много хубаво, ама вие ще кажете ето и снимките малко са с лошо качество, ама апарата го забравих, като ходих до София.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги откъде мога да си купя бели мигачи за Bravo
Collapse
X
-
Колеги дадах 21 лв. купих ги от магазина на хит-ко, вие може да си ги поръчате от сайта на хит-ко. http://axm-auto.com/Колега Interceptor откъде мога да купя такива крушки или да сложа диоди.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Абе колега това може да е ефект от телефона с който снимах снимките ама като се загледаш май наистина мяса на око сега ходих да го гледам в гаража.Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Колега 6ma7ka7a като тръгнеш от магазин Гама към гарата по булевард Ив. Вазов има един голям магазин за авто части, а след него има един за аларми и едно малко магазинче за авточасти. Аз си ги взех от това малко магазинче а съм сигурен че ги има и другаде. И 21 лв. за бройка или и двата, щото ако е за двата се е много изгодна офертаFiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
д
Аз немога да разбера как може да ви харесват тези мигачи.Ми то все едно гледам някви ментенца като от руският пазар(колегите от пловдив ще ме разберат).Къде са оригиналните ,къде са тези И това струва 20-30 лева ,малееееАко бяха набраздени и не толкова прозрачни по щяха да биват ,ама сега са супер цинганярски.Това е мое мнение деNissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Re: д
kantarev написа:Аз немога да разбера как може да ви харесват тези мигачи.Ми то все едно гледам някви ментенца като от руският пазар(колегите от пловдив ще ме разберат).Къде са оригиналните ,къде са тези И това струва 20-30 лева ,малееееАко бяха набраздени и не толкова прозрачни по щяха да биват ,ама сега са супер цинганярски.Това е мое мнение деAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар