Аз силикона го махнах без да нагрявам.4 часа дялах като откачен...Но после ме хвана яд като не помръдваше стъклото , а уж бях изчекал силикона Ще пробвам да го отворя с нагряване , дано се получи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой правил ли е това?
Collapse
X
-
Interceptor написа:И аз си намерих перфектни прозрачни пръчки и живот и здраве в понеделник започвам операцията.В онзи сайт забелязах че са правили калъп за фаровете, което е супер идеяBMW E39 2.5I
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
ico83 написа:Interceptor написа:И аз си намерих перфектни прозрачни пръчки и живот и здраве в понеделник започвам операцията.В онзи сайт забелязах че са правили калъп за фаровете, което е супер идеяFiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
Interceptor написа:ico83 написа:Interceptor написа:И аз си намерих перфектни прозрачни пръчки и живот и здраве в понеделник започвам операцията.В онзи сайт забелязах че са правили калъп за фаровете, което е супер идеяBMW E39 2.5I
Коментар
-
Ами стана каквото стана .. (снимки по късно че нямам блутуут на компа и от някой друг ще ги сваля)Не външен вид не е чак толкова зле, но ако фаровете ви не са с лупи играчката е мн голяма. Лях калъпи от гипс иввивах, рязах и.. и ... голяма играчка. Сложих само околи дългите щото просто не ми останаха нерви да направя късите (доста по трудни са за извиване). После се оказа че ще опират в стъклото ако ги залепя на тази черна планка която е преди рефлектора и в крайна сметка се наложи да лепя върху рефлектора. А лепилото ми се оказа жълто и сега леко ме дразни като се загледам във фара. Взех санитарен силикон уж да издъжа на влага, но той пък не лепил ПВЦ и така Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 И накрая все пак с триста зора наместих всичко на мястото си и фаровете не изглеждат никак зле. Не се забелзва мн моя ейнджъл айс, ама и светодиодите ми не бяха от най ярките.В крайна сметка цялата опация си струваше единствено и само за да почистя фаровете си. Огромна промяна в светенето. Като нови са. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 П.П. За чистенето на силикона - нямам думи Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Колега ico83 Пръчките които взех от Мс Бриколаж струваха около 7 лв два броя по около 90см и бяха последните (сигурно са заредили). От тях ми остана една 60см и имам една от щори която е куха отвътре и ще ми донесат още една такава. Ако искаш мога да ти пратя това което ми е останало или да ти купя нови, но ще мога да ти ги пусна най-рано другата седмицаFiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
Interceptor написа:Ами стана каквото стана .. (снимки по късно че нямам блутуут на компа и от някой друг ще ги сваля)Не външен вид не е чак толкова зле, но ако фаровете ви не са с лупи играчката е мн голяма. Лях калъпи от гипс иввивах, рязах и.. и ... голяма играчка. Сложих само околи дългите щото просто не ми останаха нерви да направя късите (доста по трудни са за извиване). После се оказа че ще опират в стъклото ако ги залепя на тази черна планка която е преди рефлектора и в крайна сметка се наложи да лепя върху рефлектора. А лепилото ми се оказа жълто и сега леко ме дразни като се загледам във фара. Взех санитарен силикон уж да издъжа на влага, но той пък не лепил ПВЦ и така Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 И накрая все пак с триста зора наместих всичко на мястото си и фаровете не изглеждат никак зле. Не се забелзва мн моя ейнджъл айс, ама и светодиодите ми не бяха от най ярките.В крайна сметка цялата опация си струваше единствено и само за да почистя фаровете си. Огромна промяна в светенето. Като нови са. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 П.П. За чистенето на силикона - нямам думи Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Колега ico83 Пръчките които взех от Мс Бриколаж струваха около 7 лв. два броя по около 90 см. и бяха последните (сигурно са заредили). От тях ми остана една 60 см. и имам една от щори която е куха отвътре и ще ми донесат още една такава. Ако искаш мога да ти пратя това което ми е останало или да ти купя нови, но ще мога да ти ги пусна най-рано другата седмицаBMW E39 2.5I
Коментар
-
Interceptor написа:Трябваше да направиш прорези от вътрешната страна на пръстените - ефекта е много по добър. Иначе много добре си ги изработил
Коментар
-
чесно да ви кажа на снимката не ме кефи как свети само в горния край диодите да не са с лупи при мен ефекта е същия като го правех, но беше с кухи пръчки.Пусни ако може снимки и на 12 волта и на тъмно да видим ефекта.BMW E39 2.5I
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар